anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Własna marka w parametrach oferty

Decorator_Home
#7 Wielbiciel#

Witam,

Mam pytanie, co trzeba zrobić, żeby w parametrach oferty w polu marka była dostępna nazwa mojego konta/firmy. Dla wszystkich produktów posiadam własne kody EAN.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

oznacz moderatorów
50 ODPOWIEDZI 50

kakabe_2007
#11 Animator#

@w_kiwi Serdecznie dziękuję za pomoc 😁

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Ja również przypominam o swojej prośbie.

Nazwa marki - 3D mat

Kategorie :

Dom i Ogród - Meble - Akcesoria - Drążki meblowe

Dom i Ogród - Meble - Akcesoria - Zawiasy

Dom i Ogród - Wyposażenie - Akcesoria łazienkowe - Wieszaki

Dom i Ogród - Meble - Akcesoria - Prowadnice

Przykładowe kody producenta:

107103ZAM2

3Dmat H015

4x110364B

1305273DMat

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 Twoja sprawa jest konsultowana, o czym pisała wcześniej Wiktoria.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@nat_not  Bardzo dziękuję za informację.

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  W dalszym ciągu oczekuję na informację czy jest możliwość dodania mojej nazwy w parametrach oferty.

Jak pisałem wcześniej jestem producentem przedmiotów które wystawiam na Allegro.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 Jeszcze weryfikujemy Twój przypadek. Proszę Cię o cierpliwość, wysłałam ponaglenie w Twojej sprawie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

Dziękuję za informację

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Czy są jakieś postępy w mojej sprawie ? Chodzi o możliwość dodania mojej nazwy w parametrach oferty.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 żeby potwierdzić markę, potrzebujemy link do produktu z widocznym brandingiem marki. Czy masz możliwość nam taki załączyć? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@Sa_nova  Proszę bardzo https://allegro.pl/oferta/os-zawiasu-komplet-l-p-do-zmywarki-ikea-behjalplig-zamiennik-13803857118

Moje konto przez niewiedzę zostało przekształcone z prywatnego w firmowe i dlatego wyświetla się kakabe_2007

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 dziękuję, ale chodzi o zdjęcie z widoczną nazwą marki lub link potwierdzający jej rejestrację. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@la_nika  Nie mam takiego zdjęcia ( regulamin Allegro nie zezwala na umieszczanie takich zdjęć w ofertach) a mojej marki w parametrach oferty od 10 dni nie chcecie zarejestrować wiec jak mam przesłać takie zdjęcie ?

A o jaki link chodzi i gdzie ma on potwierdzać rejestrację ???

Przecież moja firma jest legalnie zarejestrowana i legalnie zarejestrowana jest nazwa mojej firmy. Mam zezwolenie w swojej działalności na wytwarzanie oraz sprzedaż elementów z tworzyw sztucznych ! Zgodnie z tym zezwoleniem mam prawo do używania nazwy swojej firmy oferując produkty które wytworzyłem !!! 

74.10.Z - Działalność w zakresie specjalistycznego projektowania

18.12.Z - Pozostałe drukowanie

22.29.Z - Produkcja pozostałych wyrobów z tworzyw sztucznych

32.99.Z - Produkcja pozostałych wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowana

47.91.Z - Sprzedaż detaliczna prowadzona przez domy sprzedaży wysyłkowej lub internet

Wszystkie dane mojej firmy możecie sprawdzić tu : https://www.biznes.gov.pl/pl/wyszukiwarka-firm/

Wystarczy wpisać NIP lub nazwę firmy 3D mat..... wszystkie dane firmy macie bo musiałem podać przy rejestracji

Swoją drogą to dość ciekawe - rejestrujecie marki firm które niczego nie wytwarzają ani niczego nie importują wystarczy że podadzą kod EAN (który bez problemu można wykupić i nie jest to dla Was istotne że dany wyrób ma dziesiątki takich kodów) i już bez problemu rejestrujecie. Wiedząc że nie jest to prawda bo produkty wytworzył zupełnie ktoś inny pod zupełnie inną marką !!!

Gdy ktoś wytwarza jakiś produkt który zgodnie z informacją podaną przez Allegro przy tworzeniu oferty nie wymaga kodu EAN tylko numer producenta to zaczynają się "schody" .....

Wszystkie produkty wystawione w moich ofertach są przeze mnie narysowane i wytwarzane! Jak mam udowadniać że jestem ich producentem ???

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 Nie musi to być zdjęcie dostępne w Twoich ofertach na Allegro - w takim wypadku moglibyśmy sprawdzić to sami. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@w_kiwi  Możesz pokazać przykład jak ma to wyglądać ???

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 Może to być na przykład link do strony Twojej marki lub zwykłe zdjęcie produktu z widoczną marką. Nie posiadam takiego przykładu do wskazania. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@w_kiwi O.K. wykupiłem kody EAN i jutro się aktywują więc będziecie mogli sprawdzić moją markę w GS1

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 Jasne, jeśli posiadasz już aktywne kody, proszę, wskaż przykładowy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@w_kiwi  Witam - tak aktywowały się kody

Przykładowy kod :  5907269707495

Nazwa marki - 3D mat

Kategorie :

Dom i Ogród - Meble - Akcesoria - Drążki meblowe

Dom i Ogród - Meble - Akcesoria - Zawiasy

Dom i Ogród - Wyposażenie - Akcesoria łazienkowe - Wieszaki

Dom i Ogród - Meble - Akcesoria - Prowadnice

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Czy również mogę prosić o dodanie mojej marki ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 tak, zajmiemy się tym i wrócimy do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów