anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Własna marka w parametrach oferty

Decorator_Home
#7 Wielbiciel#

Witam,

Mam pytanie, co trzeba zrobić, żeby w parametrach oferty w polu marka była dostępna nazwa mojego konta/firmy. Dla wszystkich produktów posiadam własne kody EAN.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

oznacz moderatorów
50 ODPOWIEDZI 50

kakabe_2007
#11 Animator#

@_HolaOla_ W takim razie czekam na informację. Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  A co w mojej sprawie słychać ? Jest szansa na dodanie moje marki ?

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 rozumiem, że się niecierpliwisz, ale nie jesteśmy w stanie przyspieszyć tego procesu, zakładanie kolejnych wątków, również nie pomoże.  
Przekazałyśmy wszystkie informacje od Ciebie w zadaniu, otrzymałyśmy odpowiedź, że zgłoszenie zostanie ponownie rozpatrzone. W tej sytuacji muszę poprosić Cię o cierpliwość, gdy tylko otrzymamy odpowiedź, dam znać. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@la_nika O.K. czekam ale to trwa już 18 dni ....

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Dzień dobry. Czy są nowe informację dotyczące rejestracji mojej marki ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @kakabe_2007! Przykro mi, ale jeszcze nie mamy potwierdzenia, przypomniałam się w zadaniu i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kakabe_2007 przykro mi, ale przesłane dane nie są wystarczające. 
Same EANy nie są potwierdzeniem istnienia marki, dane w GS1 dotyczące marki nie są walidowane i weryfikowane. 
Marka powinna umożliwić identyfikację produktów, w tym przypadku na produkcie nie ma żadnego logo, znaku producenta, nie masz zarejestrowanego znaku towarowego, nie masz strony internetowej czy innego źródła, gdzie można zweryfikować czy taka marka istnieje.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@la_nika  Dzień dobry. Dość ciekawa argumentacja ....... Zastanawia mnie tylko dlaczego tak usilnie wymagacie kodów EAN skoro danych w nich zawartych nie honorujecie ???

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @kakabe_2007! Potrzebujemy kompletu informacji, ale same kody EAN nie są wystarczające, aby dodać markę.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów