Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie, co trzeba zrobić, żeby w parametrach oferty w polu marka była dostępna nazwa mojego konta/firmy. Dla wszystkich produktów posiadam własne kody EAN.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
@_HolaOla_ W takim razie czekam na informację. Dziękuję za pomoc.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ A co w mojej sprawie słychać ? Jest szansa na dodanie moje marki ?
@kakabe_2007 rozumiem, że się niecierpliwisz, ale nie jesteśmy w stanie przyspieszyć tego procesu, zakładanie kolejnych wątków, również nie pomoże.
Przekazałyśmy wszystkie informacje od Ciebie w zadaniu, otrzymałyśmy odpowiedź, że zgłoszenie zostanie ponownie rozpatrzone. W tej sytuacji muszę poprosić Cię o cierpliwość, gdy tylko otrzymamy odpowiedź, dam znać.
@la_nika O.K. czekam ale to trwa już 18 dni ....
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. Czy są nowe informację dotyczące rejestracji mojej marki ?
Dzień dobry @kakabe_2007! Przykro mi, ale jeszcze nie mamy potwierdzenia, przypomniałam się w zadaniu i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Dziękuję 🙂
@kakabe_2007 przykro mi, ale przesłane dane nie są wystarczające.
Same EANy nie są potwierdzeniem istnienia marki, dane w GS1 dotyczące marki nie są walidowane i weryfikowane.
Marka powinna umożliwić identyfikację produktów, w tym przypadku na produkcie nie ma żadnego logo, znaku producenta, nie masz zarejestrowanego znaku towarowego, nie masz strony internetowej czy innego źródła, gdzie można zweryfikować czy taka marka istnieje.
@la_nika Dzień dobry. Dość ciekawa argumentacja ....... Zastanawia mnie tylko dlaczego tak usilnie wymagacie kodów EAN skoro danych w nich zawartych nie honorujecie ???
Dzień dobry @kakabe_2007! Potrzebujemy kompletu informacji, ale same kody EAN nie są wystarczające, aby dodać markę.