anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W jaki sposób zostały połączone oferty o różnej marce i kodach EAN

TurboToolsPL
#7 Wielbiciel

Dzień dobry 

Pod naszą ofertę numer 9366158628 gdzie marka to TurboTools a należący do nas kod EAN 5905575463951 podpięta jest oferta numer 17146961448 gdzie marka to GritMaster a kod EAN 5904384650354 który nie istnieje w produktyzacji. Do tego wszystkie zdjęcia w tej ofercie są nasze.

Dodatkowo w wielowariantowości wyświetla się miniaturka której nie ma w produkcie.

Czy Allegro może to naprawić ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TurboToolsPL Zgłosiłam ofertę błędnie powiązaną z produktem. Odpowiedni zespół zweryfikuje ten przypadek.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TurboToolsPL
#7 Wielbiciel

Ile może to potrwać? Zgłaszaliśmy to przez formularz i do konsultantów kilkukrotnie. Nikt nie widzi w tym niezgodności, która jest widoczna na pierwszy rzut oka:)

oznacz moderatorów

TurboToolsPL
#7 Wielbiciel

Dziękuje za interwencję. Jeszcze mam prośbę bo w ofercie 9366158628 jako zdjęcie produktu wyświetla się zdjęcie którego nikt nigdzie nie dodawał. Zdjęcie w produktyzacji jest też inne. Uważam ze powinno to być zmienione bo jest to wyraźny błąd  i nieścisłość.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TurboToolsPL Doprecyzuj proszę, które zdjęcie jest inne? 

Nicol
oznacz moderatorów

TurboToolsPL
#7 Wielbiciel

Proszę wejść w ofertę i spojrzeć na wielowariantowość . Jedno zdjęcie jest inne. W naszym produkcie nie ma takiego zdjęciaZrzut ekranu_3-9-2026_104714_allegro.pl.jpeg

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TurboToolsPL dzięki za doprecyzowanie! Zgłosiłam to do weryfikacji. 

Sandra
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TurboToolsPL poprawiliśmy zdjęcie dla wariantów, teraz wyświetlają się one po parametrach. 😊

Sandra
oznacz moderatorów

TurboToolsPL
#7 Wielbiciel

Dziękuję bardzo

oznacz moderatorów