Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Jakieś 3 tygodnie temu zgłaszałem fakt, że moje oferty wyświetlają się nieprawidłowo.
Model 5108 pod numerem zgłoszenia: 39515661
Model 5115 pod numerem zgłoszenia: 39393084
Model 5105 pod numerem zgłoszenia: 39270570
Wcześniej wystarczyło, że tutaj podam prawidłowe łączenia poprzez podanie numerów aukcji, lecz od tego roku odsyłacie mnie do formularza i przesłania pliku.
Niestety problem w tym, że na zgłoszenie od razu mam odpowiedź "Przyjęto, będziemy informować o postępach", a poza tym brak kontaktu. Nie jestem nachalny, ponieważ zwracam się z zapytaniem raz na tydzień jak postępy, bo widzę, że ich nie ma wcale. Wcześniej, kiedy wystarczyło tu zgłosić fakt pomieszania ofert, sprawa była załatwiona w 3-4 dni, a po zgłoszeniu mailowym nikt nawet nie odpisze przez 3 tygodnie. Proszę o informację, czy jest możliwość, aby zgłaszać Wam tu pomieszane oferty, czy istnieje tylko możliwość przesyłania poprzez formularz (jeżeli tak, to bardzo proszę o ponaglenie kogokolwiek do odpowiedzi lub działania, ponieważ mam jeszcze dziesiątki pomieszanych multiofert...).
Dziękuję i pozdrawiam, Oskar Lipski / zagano44
@zagano44 Przykro mi, ale nie jestem w stanie tutaj nic zrobić. Pozostaje Ci oczekiwać na odpowiedzi doradców w wyżej wymienionych zgłoszeniach. Kwestie wariantów produktowych nie są już obsługiwane na forum - nie mamy takiej możliwości.
pisanie do obsługi allegro to istny dramat ... Nigdy nie wiesz czy, zrozumieli twój problem, czy zamierzają cokolwiek zrobić, czy coś zrobili, czy masz pisać kolejny raz .... i tak na jakiś błahy problem tracisz masę czasu, bo co tydzień musisz się przypominać .... a i tak odpowiedzą ci lakonicznie zdawkowo, że sprawa została przekazana do odpowiedniego działu ....
@w_kiwi dziękuję za odpowiedź, szkoda, że tak się stało, bo wiele ofert jest rozsypanych