Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć,
od jakiegoś czasu mam problem z wyszukiwaniem przedmiotów. zdarza mi się to częściej, ale akurat teraz mam konkretny przykład do zademonstrowania.
Szukam frazy BMN w kategorii:
po lewej przy kategorii wyświetla mi 11 pozycji, na lista z miniaturami po prawej tylko jedna pozycja z AL.
po kliknięciu w "zobacz podobne" obraz wyświetla się jak poniżej. osobna sprawa, że obecnie niemal wszystkie oferty z AL wyświetlają mi się właśnie tak.
@DIORA Prześlij proszę link do tych wyników wyszukiwania.
https://allegro.pl/kategoria/kolumny-glosnikowe-stereo-302997?string=kolumny%20bmn
wciąż widzę że ogłoszeń jest dwanaście, a na liście bez opcji rozwinięcia mam tylko 2 oferty. teraz przynajmniej nie wrzuca mi wielu niechcianych jak to było uprzednio totalnie nie związanych z zapytaniem.
No bo na Allegro i Allegro lokalnie jest 12 ofert. Zwykłe Allegro pokazuje Ci jedną ofertę z Allegro i jedną, proponowaną z AL. Więcej nie dadzą na listing bo już nie chcą pokazywać ofert z AL na zwykłym Allegro.Ta druga oferta ma opcję zobacz podobne i włącza się AL z 10 ofertami. Razem 12 🙂
Nadmieniaj że to co napisałem nie jest pokryte żadną wiedzą. Tak se tylko przeanalizowałem. Ta dam...