anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wyszukiwanie produktów po słowie kluczowym

DIORA
#7 Wielbiciel#

cześć,

od jakiegoś czasu mam problem z wyszukiwaniem przedmiotów. zdarza mi się to częściej, ale akurat teraz mam konkretny przykład do zademonstrowania.

Szukam frazy BMN w kategorii:

1. Allegro
  2. Elektronika
  3. RTV i AGD
  4. Sprzęt audio dla domu
  5. Kolumny głośnikowe
  6. Kolumny głośnikowe
  7. Stereo

po lewej przy kategorii wyświetla mi 11 pozycji, na lista z miniaturami po prawej tylko jedna pozycja z AL.

DIORA_0-1725282494478.png

po kliknięciu w "zobacz podobne" obraz wyświetla się jak poniżej. osobna sprawa, że obecnie niemal wszystkie oferty z AL wyświetlają mi się właśnie tak.

DIORA_1-1725282542287.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DIORA Prześlij proszę link do tych wyników wyszukiwania.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

DIORA
#7 Wielbiciel#

https://allegro.pl/kategoria/kolumny-glosnikowe-stereo-302997?string=kolumny%20bmn

wciąż widzę że ogłoszeń jest dwanaście, a na liście bez opcji rozwinięcia mam tylko 2 oferty. teraz przynajmniej nie wrzuca mi wielu niechcianych jak to było uprzednio totalnie nie związanych z zapytaniem.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@DIORA 

No bo na Allegro i Allegro lokalnie jest 12 ofert.  Zwykłe Allegro pokazuje Ci jedną ofertę z Allegro i jedną, proponowaną z AL. Więcej nie dadzą na listing bo już nie chcą pokazywać ofert z AL na zwykłym Allegro.Ta druga oferta ma opcję zobacz podobne i włącza się AL z 10 ofertami. Razem 12 🙂

Nadmieniaj że to co napisałem nie jest pokryte żadną wiedzą. Tak se tylko przeanalizowałem. Ta dam...

oznacz moderatorów