anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zakonczenie aukcji błąd Allegro

grazas12
#10 Popularyzator#

W dniu wczorajszym ponownie Allegro zakończyło moje aukcje tj .aż 5 stron bo uznało że są nie połączone z produktem .jest to nieprawda bo  wszystkie były połączone z produktem tylko Allegro robi to  już po raz drugi ,niespełna dwa tygodnie temu zakończyli aukcje z tego samego powodu ,a po mojej interwencji wznowili aukcje i przysłali wiadomość że to była wina Allegro i więcej to się już nie powtórzy no i boom tym razem 5 stron na jednym koncie i dwie strony na drugim koncie  . Kontaktowałem się wczoraj z allegro na czacie ale niestety osoba nie potrafiła mi udzielić żadnych konkretów tylko napisała wiadomość że przełączy mnie do działu ,który się tym zajmie czekałem 30 minut i czat się zakończył . Z całym szacunkiem ale to już jest mało poważne 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@grazas12 widzę, że dziś skontaktowałeś się z nami w zgłoszeniu o numerze 45905265 - proszę zaczekaj na odpowiedź od Doradcy w sprawie zakończonych aukcji. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

grazas12
#10 Popularyzator#

ja już kontaktowałem się wczoraj niestety na czacie Pan nie potrafił mi wyjaśnić co się stało poprosił żebym oczekiwał na czacie ,a potem już się nie odezwał dzisiaj  się kontaktowałem ponownie z doradcą i problem jest w tym że on nie widzi zakończonych aukcji ,a ja ma około 170 aukcji zakończonych i przez to nie mogę prowadzić sprzedaży tych towarów 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@grazas12 takie są skutki jak zaczyna stawiać się na boty AI 😞 coraz większy bajzel się robi, usuwają oferty, zmieniają kategorie, łączą oferty i od wszystkiego trzeba się odwoływać 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

grazas12
#10 Popularyzator#

przez takie działanie my tracimy czas bo trzeba pisać wyjaśniać i to kilkukrotnie bo niektórzy doradcy zupełnie nie rozumieją co się pisze ,a także ponosimy straty finansowe bo jak mam zakończone 170 aukcji to nic nie sprzedam  ale allegro tylko wymaga od nas 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@grazas12 Twoje zgłoszenie jest już konsultowane z działem, który zakończył Twoje oferty - zaczekaj proszę na informację w wiadomości mailowej. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów