Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Nie mogę dodać produktu, ponieważ zdjęcia nie chcą się załadować w czy jest problem? próbowałam kilka razy w dużych i małych odstępach czasu
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @OPIFashion. Proszę, sprawdź czy ten sam problem pojawi się po wyczyszczeniu plików cookie i zalogowaniu do Allegro w trybie incognito przeglądarki.
Tak dzieje się dokładnie to samo. Problem mam z dodaniem tylko dresów. Dodam, że podobne wystawiałam bez problemu
Dziękuję za sprawdzenie, @OPIFashion. Proszę, podeślij na adres spolecznosc@allegro.com zdjęcia, które próbujesz dodać do oferty oraz link do tego wątku na Gadane. Sprawdzimy to 🙂
Wysłane
Dzięki, @OPIFashion. Skonsultuję Twoje zgłoszenie i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂
@OPIFashion, proszę, podeślij zrzut ekranu z widoczną konsolą (Shift + ctrl + J) podczas ponownej próby wystawienia oferty z tymi zdjęciami.
Dziękuję, @OPIFashion. Sprawdzimy to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Dzień dobry, czy udało się wyjaśnić mój problem?
Cześć, @OPIFashion. Potrzebujemy jeszcze od Ciebie numery ofert, w których występuje ten problem.
Ale nie mam nr bo nic nie utworzyłam jeszcze
Nie dodaje zdjęć to z tego wychodzę
@OPIFashion, numery ofert powinny znaleźć się w pasku adresowym przeglądarki (gdy edytujesz ofertę) lub w zakładce Mój asortyment, po wyborze filtra Status oferty -> szkic. W tym miejscu numer oferty znajdziesz pod tytułem oferty.
16638303234
Dres z koroną beżowy melanż- gruby komplet dresowy rozmiar uniwersalny
15744946941
Dziękuję, @OPIFashion. Niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Dzień dobry, już trochę długo to trwa, czy coś już udało się ustalić? Czemu tyle utrudnień? chcę tylko dodać ogłoszenie?????????
Dzień dobry @OPIFashion! Przepraszam, że czekałaś na odpowiedź. Maksymalny rozmiar zdjęcia to 2560 x 2560 pikseli, natomiast przesłane przez Ciebie mają 4164 x 9248, zmniejsz je proszę i spróbuj załadować ponownie. Daj proszę znać, czy to rozwiązało problem.
Tak, dziękuję bardzo