anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgłoszenie błednego podpięcia pod katalog

gmw-pl
#7 Wielbiciel

U Was też weryfikacja zgłoszenia błednego podpięcia sie pod katalog tak długo trwa mimo, że widać iż aukcja dużo się różni i działa na niekorzyść przez cenę i oceny produktu?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@gmw-pl sprawdziłam konsultację w Twojej sprawie, ale wydaje mi się, że popełniłeś błąd w rozmowie na czacie, ponieważ zgłosiłeś własną ofertę (13825308688). 
Czy chodzi o oferty nr 14220286983 i nr 14220173345?

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

maxr01
#18 Luminarz

- zgłoszenie takiej oferty to nie jest żadna dziwna sytuacja. To jest raczej "standard Allegro" - po prostu sprzedawca mógł wystawić dany towar jedynie pod podpięciem go do błędnego towaru z "Katalogu produktów Allegro" lub go nie wystawić. I potem zgłosił problem.

Ja mam to samo - nie mogę np. wznowić aukcji, bo muszę podpiąć swoją ofertę pod błędny produkt z "Katalogu Allegro", lub druga opcja - nie wystawić go. - I co mam zrobić? - gdzie i co zgłaszać? - Kto mi zapłaci za poprawianie produktów Katalogu Allegro? Nie jestem Caritas, mam na utrzymaniu pracowników i rodzinę, prowadzę firmę i mam koszty, kto mi zwróci za to pieniądze?