Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Mam dwie sprawy:
Sprawa 1.
Wpisałem całkiem nowe produkty - panele winylowe ścienne - do kategorii
.../kategoria/sciany-i-elewacje-panele-dekoracyjne-258819
bo nie mogłem znaleźć bardziej pasującej kategorii. Mój produkt nie jest panelem stricte dekoracyjnym, ale podobnym do płytek glazuty czy terakoty, więc jego wyszukiwanie w tej kategorii jest znikome.
Wydaje mi się, że produkty tego typu jak panele ścienne (a jest ich wiele nie tylko u mnie) znacznie bardziej by pasowały do kategorii, której jeszcze nie ma, czyli
kategoria/sciany-i-elewacje-plytki-scienne-316663
gdzie powinna znaleźć się podkategoria panele ścienne (obecnie jest glazura, mozaiki, dekory...).
Czy można dodać taką kategorię?
Sprawa 2.
Szukając możliwości przesunięcia powyższych produktów do bardziej pasującej kategorii okazało się, że jak produkt jest przypisany do katalogu (a już jest, bo stworzyłem go od zera) to zmiana kategorii katalogu jest drogą przez mękę.
W jaki sposób mogę zmienić (najlepiej globalnie dla wielu produktów) kategorię przypisania produktu w katalogu - na inną? Próba wystawienia produktu w innej kategorii nie udaje się, bo ściągane po EAN są dane produktu pierwotnego - który ma nie taką kategorię jak powinien.
Poproszę o info.
@Panelowo podaj proszę kod EAN produktu, zweryfikuję wtedy możliwości co do kategorii produktu. 😊
W kwestii zmiany kategorii będą dwie możliwości:
1. Poprzez zgłoszenie błędu w produkcie - możesz to zrobić osobno dla każdego produktu poprzez przycisk [zgłoś błąd w produkcie] lub jeżeli masz co najmniej 10 produktów jednocześnie to uzupełnij proszę ten plik i skontaktuj się z nami.
2. Jeżeli inna pasująca kategoria, jest w zbiorze kategorii podobnych - będziesz mógł ją zmienić dla swojej oferty.
Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat zmiany kategorii.