anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie otrzymałem zamówienia z Lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Joshy_here
#8 Zapaleniec

Witajcie, 

to normalne, że w momencie gdy sprzedawca mi znika na dwa tygodnie i nie wysyła przedmiotu na allegro lokalnie ani nie udziela się w ogóle w dyskusji, to allegro mu i tak wydłuża czas na wysyłkę, a mi nakazuje zrobić zwrot, którego defacto nie da się wykonać na allegro lokalnie (pomijając fakt, że sprzedający nawet nie zmienił statusu i przedmiot nadal „oczekują na nadanie”)?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Joshy_here
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie, to mocno dziwne. Może znowu sie konsultantowi dyskusji nie chciało przeczytać albo to tylko odpowiedź bota (powinni je chociaż odpowiednio oznaczać by było wiadomo). Może oni cos pomogą...

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

#8 Zapaleniec

Sam fakt, że mamy 27 lutego, a bot lub osoba aspirująca do miana bota obsługująca moją dyskusję wydłużyła czas sprzedającemu do … 2 lutego. ˣᴰ 

IMG_3974.jpeg

IMG_3975.jpeg

  

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Joshy_here cześć! Przepraszam za wypowiedzi w dyskusji, część była automatyczna. 
Poprosiłam już o wypowiedź naszego pracownika oraz o przekazanie informacji zwrotnej dla doradczyni, która wypowiadała się w dyskusji. 
Pomożemy rozwiązać ten problem.

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Joshy_here
#8 Zapaleniec

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam raz jeszcze czytelników pisma miesięcznego “Z czym tym razem Allegro będzie mieć problem”

“Po 14 dniach od zawarcia transakcji możliwe będzie wypełnienie wniosku o rekompensatę z Allegro Ochrona Kupujących przez kupującego.“

Minęło dzisiaj właśnie 14 dni, no i nadal tej opcji nie widzę. Jednakże mogę postawić swoją wypłatę, że zaraz przyjdzie zły pan moderator i mnie uświadomi, że kurczę osoba rozpatrująca znowu sie pomyliła, bardzo pana Mirka przepraszamy, ale te 14 dni to jest od rozpoczęcie dyskusji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No chyba, że się mylę i dostanę zaraz tą opcję w dyskusji. Prawda?  

oznacz moderatorów
Joshy_here
#8 Zapaleniec

Pijcie ze mną kompot Mircy. 
Jednak faktycznie został mi wysłany link do AOK. Zamykam wątek i życzę miłego weekendu.

oznacz moderatorów