anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona płatnośc blikiem.

MAMY ROZWIĄZANIE!
ArathornII
#8 Zapaleniec

Witam, dokonałem zakupu na Allegro Lokalnie płacąc blikiem ok. 12:40, natomiast do godziny 15:55 kwota była zablokowana (Przez bank), po jej odblokowaniu nadal status towaru jest jako nie opłacony.

Może i trochę pochopnie założyłem ten temat aczkolwiek kwota nie była mała i wolałbym zapytać się osób bardziej doświadczonych w temacie czy kwoty po wyżej jakiejś sumy są dodatkowo weryfikowane przez Allegro czy po prostu zwykłe opóźnienia między serwerami?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @ArathornII! Widzę, że pojawia się problem z zaksięgowaniem płatności. Sprawdź proszę, czy przypadkiem nie masz ustawionego limitu na płatności blikiem lub skontaktuj się z Twoim bankiem.  

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
ArathornII
#8 Zapaleniec

Miałem limit płatność ustawiony wcześniej, ale go zmieniłem i kwota za produkt została już wysłana na potwierdzenie mogę wysłać zdjęcie z przelewu.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ArathornII prześlij proszę potwierdzenie pobranej płatności, przez ten formularz. Po wybraniu wiadomości mailowej jako sposób kontaktu, pojawi się opcja dodania załącznika. Nasz doradca skonsultuję Twoją wpłatę z operatorem płatności. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
ArathornII
#8 Zapaleniec

Formularz został wysłany, dziękuję za pomoc :).

oznacz moderatorów
ArathornII
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
ArathornII
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów