@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam
Zakupilam przedmioty na allegro lokalnie. Płatność została zrobiona, konto obciążone a w histori kupione jest informacja ze płatność nie została zrealizowana i ani ja ani sprzedająca nie widzi zamówienia
Brak możliwości kontaktu z allegro @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
No właśnie tu jest problem, próbowałam. Ale nie mam jak wybrać opcji ponieważ zakup jest jako nie opłacony i nie widnieje w zakupionych i nie mogę wybrać opcji
A to olej tą część. To jest opcjonalne!
Tak właśnie zrobiłam, dzięki
@medicaline sprawdziłam to i Twoje ostatnie zamówienie z Allegro Lokalnie, zostało prawidłowo opłacone 28 lutego 2026.
Tego dnia złożyłaś dwa zamówienia. wcześniejsze rzeczywiście nie jest opłacone, płatność została anulowana, więc środki z konta, jeśli zostały zablokowane pod tą płatność zostaną zwolnione.
Jeśli zależy Ci na tym zamówieniu, spróbuj proszę ponownie je opłacić w tej zakładce.
Już rozmawiałam z kimś. Muszę wysłać potwierdzenie przelewu. Czekam na maila