o co chodzi nie mogę wystawić aukcji
@HURTDETALSLUBICE Aby poprawnie dodać ten parametr w ofercie, EAN musi znajdować się w bazie GS1.
Czy jesteś pewien, że wpisujesz go poprawnie?
tak,robię to wiele razy dziennie,dzisiaj coś mi teraz tak zaczęło się dziać a pół godziny wcześniej kilka aukcji wystawiłem
| 5905413362736 |
| 5905413362743 |
@HURTDETALSLUBICE Pierwszy numer jest w naszym katalogu i go wyszukuje, ale drugiego niestety nie. Wyślij mi proszę dwa zrzuty ekranu. Jeden z bazy GS1 gdzie widoczne jest, że kod EAN jest prawidłowy oraz zrzut ekranu z formularza wystawiania.
Witam. Mam podobny problem. Również system nie widzi moich EAN, które na bieżąco generuję. Wczoraj wszystko działało.
???
Hej! Mam ten sam problem, Allegro dzisiaj wywala mi wszystkie EAN-y, które osobiście generuję na portalu GS1...
@N_Nitka28 coś nie halo z tą bazą GS1 dzisiaj - bo kodów EAN jakie mają produkty w Waszym oficjalnym sklepie też nie ma dziś w bazie GS1, zakładam że były tam wcześniej skoro są w katalogu ....
np. 8700216236836, 3401528520846, 8000070024441, 7290113764231, 3075066469891
czy jest jakaś awaria?
dla pozostałych podanych wcześniej kodów EAN pokazuje się ta sama informacja
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@HURTDETALSLUBICE @ja_Nitka @dzieciaki1 @off_beautyunique podane przez Was EANy są już poprawnie wyświetlane w bazie GS1. Wygląda na to, że były przejściowe problemy z bazą. Jeżeli natraficie ponownie na jakieś trudności, dajcie znać.
dziękujemy i miłego dnia życzymy
Witam ponownie, u mnie wciąż jest problem, pojawia się komunikat : Wystąpił błąd - Podany EAN (GTIN) jest niepoprawny. Podaj EAN (GTIN), który istnieje w bazie GS1. Dowiedz się więcej https://help.allegro.com/sell/pl/a/parametry-w-allegro-aMZKj37Vauq?marketplaceId=allegro-pl#czym-jes.... Kod EAN ( 5908116401160) jest prawidłowo wygenerowany przeze mnie w GS1. Nie mogę wystawić przedmiotów. Co robić?
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ u mnie tak samo wciąż problem co jest grane ?
Co ciekawe, niektóre nowe produkty "wchodzą", a przy niektórych tracę czas na powielanie prób wystawienia. Przed chwilą powyższy EAN niby zatwierdziło, zobaczę, czy aukcja zostanie wystawiona.
nic nie jest poprawione siadłem teraz by popracować z aukcjami i nie działa wywala znów
@dzieciaki1 @HURTDETALSLUBICE Proszę, dodajcie zrzuty ekranu obrazujące problem z dodanie produktu (całego ekranu) oraz linki do produktów w bazie GS1.
proszę zrzut
@HURTDETALSLUBICE Poprosiłam o zrzut całego ekranu- to znaczy, bez przycinania, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną oraz link do produktu w bazie GS1.
Dziękuję, mam nadzieję, ze już nie będzie problemów.