anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[23.06.2026] Podany EAN (GTIN) jest niepoprawny. Podaj EAN (GTIN), który istnieje w bazie GS1.

MAMY ROZWIĄZANIE!
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

o co chodzi nie mogę wystawić aukcji

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@HURTDETALSLUBICE Aby poprawnie dodać ten parametr w ofercie, EAN musi znajdować się w bazie GS1. 

Czy jesteś pewien, że wpisujesz go poprawnie? 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

tak,robię to wiele razy dziennie,dzisiaj coś mi teraz tak zaczęło się dziać a pół godziny wcześniej kilka aukcji wystawiłem 

5905413362736
5905413362743
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@HURTDETALSLUBICE Pierwszy numer jest w naszym katalogu i go wyszukuje, ale drugiego niestety nie. Wyślij mi proszę dwa zrzuty ekranu. Jeden z bazy GS1 gdzie widoczne jest, że kod EAN jest prawidłowy oraz zrzut ekranu z formularza wystawiania. 

Nicol
oznacz moderatorów
dzieciaki1
#8 Zapaleniec

Witam. Mam podobny problem. Również system nie widzi moich EAN, które na bieżąco generuję. Wczoraj wszystko działało.

oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

???

oznacz moderatorów
off_beautyunique
#8 Zapaleniec

Hej! Mam ten sam problem, Allegro dzisiaj wywala mi wszystkie EAN-y, które osobiście generuję na portalu GS1...

oznacz moderatorów
ja_Nitka
#13 Ambasador

@N_Nitka28  coś nie halo z tą bazą GS1 dzisiaj - bo kodów EAN jakie mają produkty w Waszym oficjalnym sklepie też nie ma dziś w bazie GS1, zakładam że były tam wcześniej skoro są w katalogu ....
np. 8700216236836, 3401528520846, 8000070024441, 7290113764231, 3075066469891

czy jest jakaś awaria?

oznacz moderatorów
ja_Nitka
#13 Ambasador

Clipboard_06-23-2026_01.jpgClipboard_06-23-2026_03.jpg

dla pozostałych podanych wcześniej kodów EAN pokazuje się ta sama informacja

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@HURTDETALSLUBICE @ja_Nitka @dzieciaki1 @off_beautyunique podane przez Was EANy są już poprawnie wyświetlane w bazie GS1. Wygląda na to, że były przejściowe problemy z bazą. Jeżeli natraficie ponownie na jakieś trudności, dajcie znać. 

Alicja
oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

dziękujemy i miłego dnia życzymy

oznacz moderatorów
dzieciaki1
#8 Zapaleniec

Witam ponownie, u mnie wciąż jest problem, pojawia się komunikat : Wystąpił błąd - Podany EAN (GTIN) jest niepoprawny. Podaj EAN (GTIN), który istnieje w bazie GS1. Dowiedz się więcej https://help.allegro.com/sell/pl/a/parametry-w-allegro-aMZKj37Vauq?marketplaceId=allegro-pl#czym-jes....        Kod EAN ( 5908116401160) jest prawidłowo wygenerowany przeze mnie w GS1. Nie mogę wystawić przedmiotów. Co robić?

oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
dzieciaki1
#8 Zapaleniec

Co ciekawe,  niektóre nowe produkty "wchodzą", a przy niektórych tracę czas na powielanie prób wystawienia. Przed chwilą powyższy EAN niby zatwierdziło, zobaczę, czy aukcja zostanie wystawiona. 

oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

nic nie jest poprawione siadłem teraz by popracować z aukcjami i nie działa wywala znów

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dzieciaki1 @HURTDETALSLUBICE Proszę, dodajcie zrzuty ekranu obrazujące problem z dodanie produktu (całego ekranu) oraz linki do produktów w bazie GS1.

Wiktoria
oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

Przechwytywanie.JPG

oznacz moderatorów
HURTDETALSLUBICE
#8 Zapaleniec

proszę zrzut

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@HURTDETALSLUBICE Poprosiłam o zrzut całego ekranu- to znaczy, bez przycinania, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną oraz link do produktu w bazie GS1.

Wiktoria
oznacz moderatorów
dzieciaki1
#8 Zapaleniec

Dziękuję, mam nadzieję, ze już nie będzie problemów.

oznacz moderatorów