Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Okazuje się (2 przypadek) że nie mogę zrobić zakupów normalnie tylko po zakupieniu mam 20 minut czasu na opłacenie Blikiem jak nie to koniec niem zakupów,a nie każdy w moim wieku się nim posługuje choć próbowałem żaby było śmieszniej sprzedający też niema Blika ,dlatego moim zdaniem jest to czysta dyskryminacja ze strony Allegro,bo gdyby to było w USA to myłoby za coś takiego miliony $ nie zł. odszkodowania,ale to jest Polska chyba Republika Bananowa więc nic się z tym nie da zrobić,dla mnie jest to bardzo upokarzające,i muszę z tym żyć zamiast cieszyć się zakupionymi artefaktami ,muszę obejść się smakiem.BRAWO Allegro Lokalne.
Ciesz się że nie BLIKiem, bo na AL BLIK to 90% oszustwo, chociaż najważniejsze żeby być zalogowanym na Allegro przed płatnością.
@Oskar469 ???? przecież nie wymagają BLIKa możesz zrobić przelew ? a czy przypadkiem nie wlazłeś w ofertę z podesłanego linka ?
Możesz sobie wybrać formę płatności blik, przelew tradycyjny, karta płatniczą
gdybym mógł wybrać to bym to zrobił,i nie zawracał bym d.... nikomu na tym forum;
@Oskar469 Jak nie masz wyboru płatności to na 99,99% jest to fałszywy link > na Allegro zawsze masz 3 formy płatności do wyboru > nie istnieją transakcje 20-to minutowe > czasami niektórzy płacą za zakup na następny dzień lub za dwa > zmuszanie do natychmiastowej płatności to oszustwo > omijaj takie transakcje z daleka
@Ziolko39 na Lokalnie trzeba od razu opłacić jak robisz kup teraz 🙂
@kostas11 Dzięki za info > dawno nic nie kupowałem na AL
@Oskar469 @A pokaż link do oferty w której chcesz dokonać zakupu.
@Oskar469 Odpowiedź z portalu po wejściu w link >
to dlaczego u mnie działa po kliknięciu, Ups, prawidłowy adres!
niestety niektóre transakcje tak mają 20 minut i po ptokach;
To dobrze że nie zapłaciłeś, gdybyś zapłacił blikiem miałbyś chudszy portfel i pewnie musiałbyś zeznawać na policji.
Płać tyko przelewem, tylko po zalogowaniu się na konto Allegro, nie klikaj w żadne linki, kody QR i inne wynalazki.
@Oskar469 żebyś mógł zapłacić blikiem to sprzedający nie musi go mieć > te 20 minut to jakieś oszustwo > jak masz aplikację w telefonie to na wykorzystanie kodu blik masz tylko 90 sekund + 30 sekund na potwierdzenie > wiek nie ma z tym nic wspólnego > to wszystko jest regulowane przez banki > czy na zwykłym Allegro czy na lokalnie procedura jest taka sama.