anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chcę nawiązać kontakt z konsultantem Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
miro226
#9 Pomysłodawca

Dlaczego zniknęła funkcja kontaktu z Allegro poprzez wprowadzenia sztucznej inteligencji, która odpowiada na pytanie o sprzedaży obrazu propozycją wyceny samochodu osobowego. To jest zupełnie nie przygotowana funkcja a kontakt z konsultantem został wycofany. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@miro226 

Cześć, nadal możesz umówić rozmowę telefoniczną lub napisać do nas mailowo poprzez formularz

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
miro226
#9 Pomysłodawca

No i wyczerpaliście możliwości kontaktu??

Mesenger nie działa , telefon - konsultanci zajęci. Wysłałem do AI, ale nie rozumie. Odpowiedzi zero!!!

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@miro226 

Możliwe, że nie masz tej świadomości, więc już porządkuję - dziś mamy Święto Pracy. Tak, to ten dzień, kiedy większość ludzi ma wolne, więc obsada w Allegro jest po prostu mniejsza.

Ale spokojnie, są osoby, które dziś pracują i ja jestem jedną z nich.

Więc wystarczy podejść do sprawy po ludzku: napisz konkretnie, czego dotyczy temat i kiedy jesteś dostępny. Dopytam, czy znajdzie się ktoś, kto będzie mógł się z Tobą dziś skontaktować.

Bo samo "wysłałem i nic" naprawdę niewiele wnosi.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
wojtekmarchewka
#13 Ambasador

@gdvorek Dlaczego dziewczyny, nie są tak bezpośrednie? 😊 Podoba mi się taka odpowiedź, stanowcza, merytoryczna oraz z elementami humorystycznymi 😆. Naprawdę, to nie jest przytyk, a stwierdzenie, że obsługujecie to forum na wyższym poziomie, niż zautomatyzowana (nadal ludzka) obsługa Allegro

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wojtekmarchewka 

Każdy z nas ma inny styl i całe szczęście 😊

Mogę w imieniu moderatorów napisać, że bardzo nas cieszy, że to zauważacie i doceniacie.

Dzięki, to naprawdę miło się czyta! 😎

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów