To jest wkurzające, zaAllegro kontakt dziadowski, praktycznie żaden. Żadnego numeru telefonu do reklamacji jakby jakaś podejrzana firma widmo. Gdzieś poukrywane formularze reklamacyjne. Jak to jest, że w przypadku Apple do Irlandii z reklamacją, czy prośbą o pomoc bez problemu można się dodzwonić i to w języku polskim. W Allegro to nie istnieje. ***** to jest katastrofa.
Teraz: wasz system ponownie domaga się 1,01 zł autoryzacji moich danych, żeby przelać mi Moje ***** środki na konto. Sic ***** ile to razy będziecie jeszcze razy robić? To powinno być wysłane bezzwłocznie. Druga sprawa: skasowaliście mnie 3 krotnie w sprawie ostatniej sprzedaży za wyeksponowanie towaru. No do ***** nędzy obciążcie tych nieuczciwych kupujących , którzy za każdym razem po wylicytowaniu odmawiali przelewu środków. Zgłaszałem to jakiejś konsultantce ale na darmo - cisza. Ci ludzie w zmowie albo dla swoich zapyziałych interesów a jednocześnie dla Waszego zysku nabili wam kabzę. Allegro nie reaguje na parszywe zachowania tego typu bo rykoszetem ma z tego kasę. Pozwalnialiście ludzi i macie tylko ChatBot y? Czekam na odpowiedź i przelew.
a na Allegro jestem ponad 21 lat i tak źle jeszcze nigdy nie było jak jest teraz
@Korpuss Otrzymałam informację, że konieczna jest ponowna weryfikacja, ponieważ dokonałeś korekty danych właściciela konta Allegro.
@Korpuss Bardzo przepraszam, że musiałeś czekać. Konsultuję Twoje zgłoszenie z zespołem odpowiedzialnym za obszar finansów. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Sytuacja nie może więcej się powtarzać. To ciągły problem z PayU odkąd wprowadziliście te płatności. Podejrzewam, że dane sprzedającego weryfikują regularnie raz w roku. Numeru rachunku, adresu, pesel nie zmieniam od lat. Do tego nie dało się nie zauważyć, że na pieniądze , które wysłaliście czekałem 48 godzin….