| ||
@Client:76467125 Cześć. Weryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią w tym wątku.
@Client:76467125 Otrzymałam informację, że powodem usunięcia ofert może być zapis "PRODUKT NIE POSIADA ATESTU DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ". Oferty były wystawione w kategorii blach do pieczenia.
Jeśli chcesz odwołać się od tej decyzji, skontaktuj się proszę przez formularz w tej sprawie.
Ale jest to zaznaczone w ofercie i wczesniej jak tutaj pisalem z moderatorem to napisal ze to odpowiednia kategoria i rownież inni sprzedawcy wystawiają takie foremki w tej kategorii
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/problem-z-kategoria-produktu/m-p... Także nie wiem w czym jest problem
@Client:76467125 Dziękuję za dopełnienie informacji. 🙂 Skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią w tym wątku. Proszę Cię jednak o cierpliwość, bo pewnie otrzymam informację dopiero po świętach.
Moje aukcje są dalej usuwane ktoś je zgłasza co mam z tym zrobic i w jakiej kategorii wystawiać żeby nie bylo problemu
| ||
@Client:76467125 powinieneś wystawić produkty w kategorii, która nie jest związana z żywnością. Np Kolekcje i sztuka > Rękodzieło > Masy do modelowania > Formy do odlewów
@Client:76467125 W tej sytuacji, skontaktuj się proszę przez formularz. Nasi doradcy będą mogli zweryfikować sprawę i Ci pomóc.
@Client:76467125 nie możesz tego wystawić w kategorii?
Supermarket / Produkty spożywcze / Dekoracje cukiernicze i produkty do pieczenia / Akcesoria / Inne akcesoria
W SUMIE MOGE DZIEKI
Tylko że prowizja 16% a nie 13,5%...