anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zaktualizaować konto

polib
#7 Wielbiciel

Cześć, allegro zablokowało mi możliwość wypłat, prawdopodobnie z powodu końca ważności dowodu osobistego. Jak mogę to zaktualizować ? Przy wypłatach trzeba było wgrać skan dowodu, ale teraz nie widzę takiej opcji.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@polib 

Aby zaktualizować dane dowodu osobistego i zdjąć blokadę wypłat, proszę wypełnić ten formularz.

Następnie proszę potwierdzić aktualność danych i wykonać wskazane tam kroki weryfikacji, takie jak przesłanie selfie lub użycie aplikacji mobilnej. Po pozytywnej weryfikacji blokada wypłat zostanie zdjęta automatycznie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

polib
#7 Wielbiciel

W wypełnieniu tego formularzu mogę jedynie edytować imię nazwisko, mail, telefon, adres, który się nie zmienił, jest taki sam.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@polib 

My nie mamy wglądu do twojego dowodu osobistego, więc wystarczy, że wypełnisz ten formularz. Jeśli będziemy od Ciebie potrzebować dodatkowych informacji to wrócimy do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

polib
#7 Wielbiciel

wsztkie dane co mogłem wypełnić są wypełnione, nadal nie mam możliwosci wypłat. Nie widzę  opcji żeby przesłać selfie

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@polib 

Jeśli wypełniłeś formularz to uzbrój się w cierpliwość. Weryfikacja trwa do 3 dni roboczych.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów