Cześć, allegro zablokowało mi możliwość wypłat, prawdopodobnie z powodu końca ważności dowodu osobistego. Jak mogę to zaktualizować ? Przy wypłatach trzeba było wgrać skan dowodu, ale teraz nie widzę takiej opcji.
Aby zaktualizować dane dowodu osobistego i zdjąć blokadę wypłat, proszę wypełnić ten formularz.
Następnie proszę potwierdzić aktualność danych i wykonać wskazane tam kroki weryfikacji, takie jak przesłanie selfie lub użycie aplikacji mobilnej. Po pozytywnej weryfikacji blokada wypłat zostanie zdjęta automatycznie.
W wypełnieniu tego formularzu mogę jedynie edytować imię nazwisko, mail, telefon, adres, który się nie zmienił, jest taki sam.
My nie mamy wglądu do twojego dowodu osobistego, więc wystarczy, że wypełnisz ten formularz. Jeśli będziemy od Ciebie potrzebować dodatkowych informacji to wrócimy do Ciebie z odpowiedzią.
wsztkie dane co mogłem wypełnić są wypełnione, nadal nie mam możliwosci wypłat. Nie widzę opcji żeby przesłać selfie
Jeśli wypełniłeś formularz to uzbrój się w cierpliwość. Weryfikacja trwa do 3 dni roboczych.