Czy mam możliwość wejścia na swoje aktualne ogłoszenia sprzedaży na moim Allegro lokalnie w Aplikacji Allegro, w sytuacji kiedy nie chcę zakładać aplikacji Allegro Lokalnie na swoim iphonie? Obecnie jestem odcięta przez polecenie założenia nowej aplikacji, a poza tym nie chcę od nowa zamieszczać ręcznie wszystkich swoich ogłoszeń.
Jeśli chcesz wejść na swoje aktualne ogłoszenia sprzedaży na Allegro Lokalnie to naturalne, że powinnaś mieć do tego konkretną aplikację - w tym przypadku Allegro Lokalnie.
Niestety drugiej części nie rozumiem co masz na myśli, doprecyzuj proszę.
Do tej pory do Allegro Lokalnie wchodziłam w aplikacji Allegro,tam mam wszystkie swoje aktywne ogłoszenia sprzedaży i możliwość ich edytowania. Dzisiaj po kliknięciu w zakładkę Lokalnie otworzył się komunikat o konieczności kupna aplikacji Allegro Lokalnie. Sprawdziłam, że tam musiałabym wszystkie swoje ogłoszenia wklepywać od nowa ręcznie,a ponieważ jest to rękodzieło,to miałabym mnóstwo roboty, chcę się zorientować,czy na iphonie mogę to jakoś obejść.Doczytałam,że da się to zrobić na komputerze stacjonarnym.
Prześlij proszę zrzut z całego ekranu z tym komunikatem.
Potrzebuję skonsultować Twoją sprawę, wrócę z odpowiedzią.
Zweryfikowałem to wspólnie z ekspertem i wszystko wskazuje na to, że korzystasz ze starszej wersji aplikacji, która nie jest już wspierana. U mnie w aplikacji Allegro wszystko działa prawidłowo.
Dodatkowo zauważyłem, że mam zupełnie inny widok niż ten, który pokazałaś. Zachęcam do zainstalowania najnowszej wersji aplikacji Allegro lub skorzystania z dedykowanej aplikacji Allegro Lokalnie - powinno to rozwiązać problem.
Dzięki 🙂