Udostępniłem konto pracownicze z ograniczonym dostępem do danych wrażliwych. Jest tam 7 kont udostepnionych. Dziś po południu wszystkie zamówienia zniknęły. Nie ma żadnych a w swoim panelu adm widzę, że cały czas są stare i prychoodzą nowe. Chodzi o konto Turbospiner1
@Wawakom a może filtr trzeba przestawić w zakładce zamowienia
Niestety.
@Wawakom Sprawdź czy na pewno wskazane konto ma uprawnienia do obsługi zamówień. Możesz to zrobić w zakładce "Uprawnieni użytkownicy".
Jeśli zakres nadanych ról obejmuje obsługę zamówień i zwrotów, a po logowaniu na konto Turbospiner1 zamówień nie widać, prześlij mi zrzut ekranu z widokiem nadanych temu kontu ról.
Jak mam przesłać? Czy może być zdjęcie?
@Wawakom Dziękuję. Zdjęcie wystarczy. Konsultuję tę sprawę.
Czy cosik wiadomo?
@Wawakom Nie mam jeszcze informacji co jest przyczyną zgłaszanego problemu. Odezwę się, gdy będę wiedzieć więcej.
Dzień dobry. Mam ten sam problem. Konto pracownika funkcjonowało bez problemu od kilku miesięcy, a wczoraj popołudniu zniknęły wszystkie zamówienia z listy. Na moim głównym koncie wszystko działa poprawnie, ale pracownik nie ma dostępu do zamówień mimo uprawnień menadżera.
Ta sama sytuacja. Nie idzie też wystawić ofert z konta pracowniczego bo nie podczytują się cenniki.
U nas też pracownicy maja ten sam problem.
Witam. Sam działam na koncie pracowniczym już od dawna i mam ten sam problem. Nie widzę żadnego zamówienia. Na koncie głównym nie ma tego problemu.
@Marekmaxcaffe @Wawakom @Qempton @jbut_sklep @puniacz
Dziękuję za wszystkie sygnały. Szukamy obecnie przyczyny problemów, które zgłaszacie. Kiedy dostanę potwierdzenie, że przywróciliśmy poprawne działanie, odezwę się tutaj ponownie.
Przepraszamy za nieprawidłowości.
@Wawakom @GOLDPLUS1 @Marekmaxcaffe @Qempton @jbut_sklep
Proszę Was o sprawdzenie teraz czy problem nadal występuje.
U mnie wszystko gra. Zamówienia wyświetlają się już normalnie. Dziękuję.
U mnie działa.
Dziękuję za informację.
Jeszcze raz przepraszam za problem w imieniu Allegro.
@nat_not @Wczoraj jak napisała Pani to było przez 2-3h ok. A dzisiaj od rana znowu mają problemy! Proszę o szybkie załatwienie sprawy bo dzisiaj pracownicy będą obsługiwać zamówienia. Ja nie będę mógł być kolejny cały dzień zebybim udostępniać główne konto!
Nie mogą wejść w produkt, żeby podglądnąć z zamówienia.