Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć,
mam pytanie dotyczące katalogów.
Sytuacja, z którą borykam się w kilku produktach:
- produkt utworzony dawno temu ma nazwę "X" i jest w kategorii "A" - posiada kod EAN
- produkt "X" dostał nowy kod EAN i jest w kategorii "A"
- pierwszy kod EAN chce wykorzystać do produktu "Z", który będzie w kategorii "B", jednak w nazwie, przy wyświetlaniu ofert - na górze - nadal wyświetlana jest nazwa produktu "A".
Próbowaliśmy dokonać zmiany nazwy, kategorii, ale niestety nie Allegro tego nie przepuszcza.
Przy zmianie nazwy dostaję informację: "Zmiana, którą proponujesz, doprowadzi do stworzenia nowego produktu. Aby dodać nowy produkt, utwórz go podczas wystawiania oferty."
Stworzenie nowego produktu z tym kodem EAN nic nie da, bo nadal wyświetla się nazwa starego produktu.
Przy próbie zmiany kategorii dostajemy info "Zmiana, którą proponujesz, jest nieprawidłowa dla tego produktu."
Powiem szczerze, że nie wiem jak to ogarnąć. Gdy weszły katalogi, wymóg kodów EAN, nie ogarnialiśmy tego zbytnio i narobił się burdel. Jak to odkręcić?
@sklejeni Cześć. 🙂 Dlaczego w produkcie X chcesz zmienić kod EAN? Do którego produktu przynależy ten EAN w bazie GS1?
Jeśli chcesz przypisać użyty już kod EAN do innego produktu, to trzeba ten produkt usunąć z Katalogu, a w tym celu musisz się z nami skontaktować i podać konkretne numery ofert i EAN.
No właśnie problem jest taki, że jak wykupiliśmy kody EAN to stało się, tak, że niektóre kody EAN mają taką samą nazwę. Próbuję to teraz porządkować, jednak mam z tym duzy problem. Gdzie się z Wami skontaktować - mailowo?
No właśnie problem jest taki, że jak wykupiliśmy kody EAN to stało się, tak, że niektóre kody EAN mają taką samą nazwę. Próbuję to teraz porządkować, jednak mam z tym duzy problem. Gdzie się z Wami skontaktować - mailowo?
@fredkrk Napisz przez ten formularz.
Cześć,
Jaki jest czas oczekiwania na realizację zmian?
@fredkrk Zgodnie z kolejnością i liczbą zgłoszeń. 🙂