@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Otrzymałam info o konieczności ponownej weryfikacji. Kolejny raz. Oczywiście jest to powiązane z blokadą wypłat. Nie jestem w stanie przejść przez kolejne etapy gdyż większość komunikatów albo jest dla mnie niezrozumiała albo " przyciski " są nieaktywne i nie ma gdzie załączyć fotki DO.
Cześć @cztery_bez_atu, prześlij proszę zrzuty ekranu komunikatów, które są dla Ciebie niezrozumiałe oraz w których miejscach przyciski nie działają poprawnie.
Mam w komputerze plik z fotką DO. Nie jestem w stanie znaleźć miejsca gdzie mogła bym je załączyć. Przebrnęłam przez całą procedurę robiąc kolejne zrzuty ( kilkanaście ) i niestety nic takiego nie znalazłam.
@cztery_bez_atu weryfikacja nie zakończyła się poprawnie, ponieważ przerwałaś jej proces, Jest to weryfikacja konta C2C, nie ma tam miejsca do załączenia pliku, trzeba przejść weryfikację krok po kroku i w pewnym momencie będzie weryfikacja biometryczna w której na bieżąco robisz zdjęcie twarzy i dokumentu tożsamości. Spróbuj jeszcze raz przejść przez proces, tutaj znajdziesz informacje na ten temat. Jeżeli się nie uda, zamów przez formularz rozmowę z nami, doradca przeprowadzi Cię krok po kroku.
@Syrena_zT No to będzie problem. Nie posiadam kamery gdyż do niczego nie była mi potrzebna i nie bardzo palę się do kupowania jej dla jednorazowego użytku, to raz. Dwa, nie mam w Allegro konta C2C i nie korzystam z takowego które według definicji określa transakcje zawierane pomiędzy użytkownikami bez udziału pośrednika, a w tym przypadku takim pośrednikiem jest Allegro. Więc o co tu biega?
@cztery_bez_atu W tej sytuacji, zamów proszę rozmowę z doradcą, tak jak napisała Alicja. Ja niestety nie jestem w stanie rozwiązać Twojego problemu tutaj na forum.
Gdzie znajdę kontakt do doradcy ( żeby nie szukać przez kilka godzin )?
Pomyśleć że po 20 latach trzeba się uczyć Allegro na nowo i to wszystko aby ułatwić nam życie.
Cześć @cztery_bez_atu, użyj proszę tego formularza kontaktowego.