anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można złożyć odwołania bo ciągle wyskakuje problem z załącznikiem

SDKsterowniki
#9 Pomysłodawca

Nie można złożyć odwołania bo ciągle wyskakuje problem z załącznikiem. Załącznik nie jest do niczego potrzebny ale allegro musi mieć załącznik. Problemem jest klient kupujący części do auta i reklamujący że nie pasują jako niezgodność towaru z opisem. Wysłałem dokładnie to co zamówił ale oczywiście allegro ma problem ze zwrotem prowizji. O 20 zł muszę się prosić.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @SDKsterowniki! Doprecyzuj proszę jaki dokładnie pojawia się problem przy dodawaniu załączników? Widzę, że dzisiaj otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie o numerze 61041649 - zaczekaj proszę na decyzję w sprawie przyznania rabatu transakcyjnego. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SDKsterowniki
#9 Pomysłodawca

Problemem było dodawanie załącznika. Problem występował również tutaj. Gdy chciałem dodać załącznik wyskakiwał mi komunikat informujący o problemie i sugestia aby próbować później. Na allegro gadane nadal nie mogę dodać fotki z rozszerzeniem .jpg Wywala komunikat "Podczas przesyłania pliku allegro.jpg wystąpił następujący błąd: Nie można zapisać obrazu" Jest to mocno irytujące gdy muszę upominać się o swoje pieniądze a nawet nie mogę wysłać odwołania. Moje odwołanie już zostało rozpatrzone ale nadal uważam, że proces jest niedopracowany bo mimo że nie zgadzam się z powodem reklamacji - kupujący kupił części do innego auta i moją winą było to że nie pasują do jego, bo on by chciał żeby pasowały 🙂 Mimo że dostał dokładnie to co zamówił allegro ma problem ze zwrotem śmiesznych 22zł i muszę tracić czas na odwołania. Może warto by zobaczyć że wszystkie moje wnioski były zasadne i nie traktowanie mnie jak oszusta. Jest to już kolejny raz gdy muszę się odwoływać. Ostatnio w uzasadnieniu dostałem info że "środki zwrócone poza allegro" gdy zwracałem właśnie za pośrednictwem allegro. Zróbcie coś z tym bo mam lepsze rzeczy do roboty niż walka o odzyskanie prowizji.

oznacz moderatorów