Otrzymaliśmy na czeskim Allegro negatywną, nieprawdziwą opinię. Wysłaliśmy Klientowi towar, który zakupił w wyznaczonym terminie, a dzisiaj wpada negatywny komentarz w tłumaczeniu polskim: "Produkt został wyprzedany"
Jest to bzdura, bo dotyczy to notesu, który został wysłany (świadczy o tym status i list przewozowy) i u nas pakowanie odbywa się pod nadzorem kamer, więc bez problemu można zweryfikować, że zapakowany został odpowiedni produkt.
Prośba o usunięcie komentarza została oczywiście zignorowana. Co z tym robić, bo ta niesprawiedliwa ocena jest krzywdząca i zaniża nam ocenę.
Zaraz dostaniesz formułkę że są to odczucia klienta i nie można zmienić oceny.
A mi wczoraj zmienili subiektywną opinię. Zrobiłam ją na forum jak zwykle wkurzona po zakupach. I zmienili moją subiektywną opinię xD. Tytuł brzał "jak ja Was nienawidzę...", z wyraźnym dopiskiem o niezmienianie. A teraz jest coś o 4-ech kurierach. Czyli jak ich dotyczy to mogą, moje odczucia są nieważne i ingerują w opinie.
A tak na serio to bez szans. Nie ruszą takiej opinii. Oni tylko te na własny temat zmieniają.
"Co z tym robić"
Nic
Cześć, @si-warta. Usunęliśmy negatywny komentarz. Najpewniej został wystawiony przez pomyłkę.
Bardzo dziękuję 🙂