anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy za przedluzenie Smart są jeszcze dostępne kody do Disney plus?

przemas19871987
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @przemas19871987. Czy otrzymałeś od nas maila lub powiadomienie z informacją o możliwości skorzystania z promocji Allegro Smart! z Disney+ na 3 miesiące?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

przemas19871987
#7 Wielbiciel

Pojawiło mi się w aplikacji takie info ze przy przedłużeniu Smart mogę otrzymać kod na Disney plus na 3 miesiące ale teraz tego nie widzę 

oznacz moderatorów

MiMary

@przemas19871987, skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

przemas19871987
#7 Wielbiciel

Czekam na odpowiedź i jeszcze jej nie otrzymalem😃

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@przemas19871987 przykro mi, ale wciąż nie mamy odpowiedzi dla Ciebie i też na nią czekamy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

przemas19871987
#7 Wielbiciel

Napiszę w takim razie jeszcze raz: pojawiło mi się na stronie głównej przedłuż Smart Otrzymaj Disney plus na 3 miesiące nie dostałem maila tak jak pisałem wyżej pojawiło mi się to tylko w aplikacji 

oznacz moderatorów

la_nika

@przemas19871987 przykro mi, ale Twoje konto już się nie załapie do tej promocji. 
Promocja związana z subskrypcją Disney+ jest skierowana dla osób, które przedłużają Smart! 30-15 dni przed końcem umowy, Twój Smart kończy się 20 listopada, dlatego baner był widoczny jeszcze 4 listopada, ale dzień później Twoje konto nie było już objęte tą promocją, dlatego otrzymałeś e-mail o wygasaniu Smart! bez informacji o promocji Disney+. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:45496835
#7 Wielbiciel

hej, ja dostałam maila z informacją, że w smart bonusach czeka kod (przedłużyłam smarta), ale jak wchodzę w zakładkę to niczego takiego nie widzę, a po kliknięciu w link bezpośrednio z maila otwiera się obrazek z napisem "coś poszło nie tak, wróć tutaj za chwilę" - i tak cały czas. Pytanie więc gdzie mogę znaleźć kod

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @Client:45496835. Czy możesz podesłać zrzuty ekranu krok po kroku? Rozumiem, że próbujesz aktywować promocję w zakładce Smart! Bonusy przy pomocy opcji [Aktywuj Disney+]?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:45496835
#7 Wielbiciel

Tak. Dostałam maila, że mam do odbioru (przedłużyłam Smarta), ale po kliknięciu pojawia się info, że coś nie tak. A w zakładkach z bonusami nie ma1000022616.jpg1000022617.jpg

oznacz moderatorów

la_nika

@Client:45496835 to było 29 października, więc minęło już 14 dni, najprawdopodobniej dlatego nie możesz skorzystać z promocji. Niczego nie mogę obiecać, ale napisz proszę za pomocą formularza i przekaż w zgłoszeniu ten zrzut wraz z informacją, że otrzymałaś tę wiadomość 29 października. Być może Doradca będzie mógł coś zaproponować w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów