Jaka jest minimalna cena, żeby była darmowa wysyłka Smart na Allegro LOKALNE ? tak jak było czyli 45zl ??
Bo spotykam się z różnymi informacjami. Czy taka cena zostanie ?
Czy jednak będzie 49,90 tak jak na ALLEGRO zwykłym ?
Musze wiedzieć, żeby zmienić ceny towarów (+5zl, ludzie się napewno ucieszą;)
@Piotrrek710 na razie jest 45
Kupujesz bez limitu z darmową dostawą - z wysyłką do automatu One Box lub Paczkomatu Inpost przy zakupie za min. 45 zł od jednego sprzedającego
no właśnie jest 49.90 ale nie na wszystkich kontach i to już jest bezczelność totalna ! Niektórzy mają smart wysyłkę dalej od 45zl a niektórzy po nowej droższej cenie (49.90) i na zwykłym allegro to samo:///konto X
konto Y
To zależy kiedy przedłużałeś subskrypcję Smart - albo kiedy naliczy kolejną opłatę.
Opłacenie po 1 marca 2026 zmienia 45 na 49 (tak jak na Allegro, z tego co widzę termin jest taki sam dla Lokalnie).
Zakładając że Sprzedający tak samo opłacają Smart jak Kupujący.
No tak... to teraz już wiem czemu ta subskrypcja SMART roczna z czerwca kosztowała 29,00zl tylko a ta którą kupowała osoba z rodziny na innym koncie w lutym aż 2x drożej (60zl chyba)
ta końcówka 90 groszy to jakaś bzdura, bo ludzie teraz często ustawiają 49 zł i trzeba pisać by dodali te brakujące grosze 😕
cały ten pomysł to bzdura, najgorzej mają ci sprzedawcy, bo teraz nie wiedzą jak ustawić tą minimalną cene smart albo ustawią 49.90 to częśc ludzi musi dopłacać 5zl bez sensu albo ustawią 45zl to częśc osob nie będzie miało wysyłki smart... ja prd teraz muszę kupowac z konta ojca jak akurat jest cena 45,46,49 ... nie wiem po co wogle kupowalem tego smarta... juz nie wspomne o tych czasach kiedy smart był rodzinny i wystarczalo ze 1 osoba w domu placila
wiadomo że zgodnie z logiką to powinno być: 49zl albo równe 50zl. Ale są tak przepadliści nawet o to 90 groszy... a równych 50zl też nie ustawią, bo chcą żeby się łapały te ceny - 49,99 49,95 49,90 - których jest mnóstwo (optycznie się wydaje że jest taniej 49,99 niż 50).