Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Pierwszy raz chcę coś sprzedać, ale nie mogę przyłączyć w opcjach z stan bardzo dobry na nowy.
Jakiś błąd wyskakuje.
Proszę o pomoc.
Dziękuję
Cześć, @Client:36542760. Jaki dokładnie błąd się pojawia? Podaj proszę numer oferty, przy której pojawia się błąd oraz załącz zrzut ekranu z widocznym komunikatem (na zrzucie uwzględnij też pasek adresowy strony, datę oraz godzinę).
Witam.
A to nie jest tak przypadkiem, że Allegro obecnie zabrania zmiany parametru stan "NOWY" na inny i z innych na "NOWY". Zmiany w regulaminie wprowadzono już jakiś czas temu, by uniemożliwić sprzedawcom "manipulowanie" popularnością oferty.
Z tego co pamiętam wprowadzono zapis, że oferta z parametrem stan "NOWY" może być wystawiona z takowym tylko i wyłącznie od początku pod groźbą usunięcia oferty a nawet blokady konta. Wielu użytkowników o tej zmianie nie miało pojęcia i dowiadywało się o zakazie gdy usunięto im oferty...
Jakiś czas temu czytałem informację o planowanych zmianach systemowych mających uniemożliwić zmianę parametru stan z/na "NOWY" na/z inny, przy jednoczesnym zachowaniu możliwości dokonywania zmian parametru stan w ofercie pomiędzy stanami innymi niż "NOWY".
Być może już ta poprawka została wdrożona i dlatego system nie pozawala na zmianę...
Pozdrawiam. Marek.