anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd zmiany opcji z stanu B. D. na nowy

Client:36542760
#7 Wielbiciel#

Witam.

Pierwszy raz chcę coś sprzedać, ale nie mogę przyłączyć w opcjach z stan bardzo dobry na nowy.

Jakiś błąd wyskakuje.

Proszę o pomoc.

Dziękuję 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:36542760. Jaki dokładnie błąd się pojawia? Podaj proszę numer oferty, przy której pojawia się błąd oraz załącz zrzut ekranu z widocznym komunikatem (na zrzucie uwzględnij też pasek adresowy strony, datę oraz godzinę). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#12 Orędownik#

@Client:36542760 

Witam.

A to nie jest tak przypadkiem, że Allegro obecnie zabrania zmiany parametru stan "NOWY" na inny i z innych na "NOWY". Zmiany w regulaminie wprowadzono już jakiś czas temu, by uniemożliwić sprzedawcom "manipulowanie" popularnością oferty.

Z tego co pamiętam wprowadzono zapis, że oferta z parametrem stan "NOWY" może być wystawiona z takowym tylko i wyłącznie od początku pod groźbą usunięcia oferty a nawet blokady konta. Wielu użytkowników o tej zmianie nie miało pojęcia i dowiadywało się o zakazie gdy usunięto im oferty...

Jakiś czas temu czytałem informację o planowanych zmianach systemowych mających uniemożliwić zmianę parametru stan z/na "NOWY" na/z inny, przy jednoczesnym zachowaniu możliwości dokonywania zmian parametru stan w ofercie pomiędzy stanami innymi niż "NOWY".

Być może już ta poprawka została wdrożona i dlatego system nie pozawala na zmianę...

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów