anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy usunięto możliwość wystawiania gier wybierając konkrętną platformę ?

KamilSuder96
#7 Wielbiciel

IMG_3491.png

 już jakiś czas temu zauważyłem że wystawiając jakąś grę nie ma opcji oznaczenia że jest to gra na PS5, szukając gier wciąż można szukać po kategorii by pokazywało tylko gry na tą konsole, moich wystawionych gier jednak tam nie ma. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KamilSuder96 Zgadza się, nie ma już podkategorii PS5,w  której możesz wystawić oferty. Są one potem podzielone według wprowadzonych parametrówi. Widzę, że Twoje oferty znajdują się w kategorii PS5. Na przykład ta.

w_kiwi_0-1777454546319.png

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

KamilSuder96
#7 Wielbiciel

Hej, dziękuję za odpowiedź, w takim razie chce zgłosić błąd występujący przynajmniej w aplikacji Allegro Lokalnie, moja oferta czasami się wyświetla a czasami nie, wchodząc w kategorie gry na konsole - ps5. Jeśli się nie wyświetla to dopiero odswieżając za którymś razem się pojawi. Sprawdzałem też na innym urządzeniu, zalogowanym na inne konto i jest dokładnie to samo. 

IMG_3492.png

IMG_3493.png

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje @KamilSuder96, sprawa została przekazana do odpowiedniego zespołu. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KamilSuder96 Oferta powinna już być widoczna. Otrzymałem informację, że jest to błąd nad którego naprawą nasz zespół już pracuje 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów