anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego zablokowano konto na allegro lokalnym

marcinsgsp
#1 Nowicjusz

od dłuższego czasu próbowałem wypłacić pieniądze z allegro lokalnego, zarówno metodą stałego zlecenia na konkretny dzień miesiąca jaki i poprzez zlecony przelew,  Żadna z metod nie działała. Temat zgłoszony zero reakcji. Następnie nastąpił konieczność przeniesienia do allegro finanse. Zgłoszenie zostało wysłane, pojawił się komunikat " w trakcie weryfikacji". Konto nie zostało przeniesiono, nie mam możliwości sprzedaży. Zamawiane były rozmowy telefoniczne. W pierwszej stwierdzono, że nie ma osoby odpowiadającej za tą sprawę. Następnego dnia miał być kontakt z osobą, która miała udzielić pomocy. Usłyszałem, że maja teraz dużo spraw i się tym nie zajmą. Efekt: zablokowane konto, zablokowane pieniądze, zero pomocy

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marcinsgsp Konsultuję Twoją sprawę. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marcinsgsp Dziękuję za cierpliwość.

Dostałam informację, że próbowałeś kilka razy zweryfikować konto przelewem, nie czekając na działania po stronie operatora.

Prześlij proszę potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego przez ten formularz. Na tej podstawie doradcy zweryfikują dane.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów