Gdzie zgłaszać gagatkow nieplacacych za aukcje?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Gdzie zgłosić gagatka, który posypał mi aukcje licytują zegarek warty max 500zl przebił na 800zl i teraz stracilem tydzień czasu, stracili inni licytujący, stracę kolejny tydzień bo gość ma 5 dni na zapłatę?
Gdzie takiego zgłosić?
To była moja ostatnia aukcja na allegro lokalnie, nie zarobicie już na mnie frajerzy. Kończę z tym ale tego bym chciał utemperowac.
Gdzie to zgłosić?
Allegro lokalnie to dno, facet licytuje nawet podobno sądownie przegram sprawę bo nie doszło do zawarcia umowy haha.. Parodia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Właściwie to nie wiadomo co Ci odpisać? 😐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mam to samo, to jakaś plaga, a najgorsze, że allegro dobrze o tym wie i ma to w d*** 😡
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To chyba najgorsze że widzą co się dzieje i nie reagują, a po drugie kupujący podobno przez wygranie aukcji od razu ma dane sprzedającego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak, dostaje wszystko na tacy łącznie z numerem telefonu, a my tylko nick i imię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Haha to niezła komedia, gdzie ochrona danych osobowych? Parajona ostatni raz wystawiłem cokolwiek na alledno
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@zeusik6 zasady są takie, że kupujący ma 5 dni na zapłatę i nie możemy zakładać z góry, że tej licytacji nie zapłaci.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ok a gdyby nie zapłacił to gdzie to zgłaszać? Widzę po tematach że nie jestem sam, dlaczego nic z tym nie robicie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@zeusik6 jeśli nie zapłaci, to oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach. Sprawdziłam konto tego kupującego i na razie nie mamy podstaw, żeby zakładać, że nie zapłaci za ten przedmiot. Nie jest podejrzane konto.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wznowi się i w tej wznowionej znowu przebije na kwotę przy której każdy odpuści i tak będę się bujał z tym rok aż się znudzi? Powinna być czarna lista. Czemu nie ma?