@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam pytanie odnośnie aukcji promowanych.
Od kilku dni takie aukcje nie są wykazywane na górze wyszukiwania. Dokładnie to są tylko w momencie wyszukania, ale po zmianę sortowania wyszukania np. na "po cenie" znika promowanie. Tych aukcji nie ma widocznych u góry. Ta zmiana jest od kilku dni, wcześniej promowania zawsze były u góry niezależnie od sortowania listy wyszukań.
Proszę o odpowiedź czy Allegro wprowadziło te zmiany jako standard, czy to jakiś błąd?
Wartość samego promowania spada w tym momencie znacząco.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Kiedy zamierzacie przywrócić usługę promowania do działania?
My również nie zamierzamy płacić za niedziałającą usługę i również będziemy żądać zwrotu wszystkich poniesionych kosztów.
@e-inventory promowanie cały czas działą. Test nie dotyczy całego ruchu klientów, a tylko jego części. Na ten moment niestety nie możemy wskazać daty planowanego zakończenia testu.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wy chyba naprawdę myślicie, że to co piszecie jest śmieszne. Sprawdziłem to na wielu kontach w tym poprosiłem o to znajomych. Na 9 osób w 8 przypadkach prawidłowe ustawienia promowanych ofert NIE DZIAŁA. Skoro któraś osoba z kolei podaje wam konkretne liczby przestańcie bredzić o "części" kont, w których to nie działa. Ja rozumiem, że 90%, to również "część", ale my już nie chcemy tego słyszeć i nie będziemy dłużej tolerować okradania nas. Podobnie jak inni nie zamierzamy płacić za niedziałającą usługę. Oczekujemy zajęcia właściwego stanowiska przez Allegro w związku ze zwrotem pieniędzy za dostarczenie niedziałającej usługi.
@e-inventory nikt tu nie uważa, że jest to śmieszne. Udzieliłam Ci informacji, która jest zgodna z prawdą. Dodam też, że to, że wśród Twoich znajomych przypadek objęcia testem dotyczył 8/9 osób, nie oznacza, że taki jest faktyczny podział grup.
Kiedy tylko otrzymamy informacje o planowanej dacie zakończenia, wrócimy do Was z informacją.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jak widać po wypowiedziach tutaj dotyczy to wszystkich, którzy to sprawdzili, a nie tylko moich znajomych i taki jest faktyczny podział grup - 90%.
W związku z tym, że nie zrealizowaliście wykupionej usługi żądamy na tę chwilę zwrotu pieniędzy za 2 cykle promowania (promowanie nie działa od 23 lipca) i zwrotu prowizji od sprzedaży ofert wyróżnionych pobranych w tym czasie. Przy 228 wyróżnionych ofertach to jest 8664 zł kosztów promowania + 32651 zł prowizji od sprzedaży ofert wyróżnionych za okres niedziałania usługi.
Łącznie 41315 zł. Dla waszych potrzeb oczywiście udostępnię raport opłat.
Podać numer konta do zwrotu pieniędzy czy standardowo umyjecie rączki przydzielając darmowe wyróżnienia, które jak widać na załączonym obrazku - jest duże ryzyko, że znowu nie będą działać?
@e-inventory Wypowiadaliśmy się już wielokrotnie w tej sprawie. Jeśli masz inne pytania, chętnie pomogę.
Wasze odpowiedzi są wymijające i nie są zgodne ze stanem faktycznym. A ten wygląda tak jak określiłem powyżej - jeżeli nie oddacie nam pieniędzy za niedziałającą usługę, to znaczy, że okradacie sprzedających i to nie na małe pieniądze - tylko nas na ponad 40 tysięcy złotych. To jest roczna pensja większości pseudo ekspertów z Allegro. Dalej uważacie, że wasze babranie się na liście wyszukiwań i dostarczanie niedziałającej usługi bez poinformowania o tym sprzedających jest w porządku?
Nie popuścimy wam tego, więc proszę się zacząć wypowiadać na temat zwrotu pieniędzy. Skontaktujecie się ze mną w tej sprawie w wiadomości prywatnej czy mam podać numer konta do zwrotu środków tutaj?
@e-inventory Na to pytanie również odpowiedziałam i z pewnością widziałeś moją odpowiedź - nie przewidujemy zwrotu pieniędzy w związku z testem. Promowanie jest cały czas ważne, test dotyczy małego procentu użytkowników i tylko opcji sortowania po cenie. To, że wypowiedzieli się tu inni sprzedawcy, którzy są wliczeni do grupy testowej, niczego nie dowodzi - nie przedstawiają oni wszystkich użytkowników Allegro. Oczywiście, masz prawo do złożenia reklamacji. Zrobisz to przez formularz kontaktowy, natomiast widzę, że prowadzisz już korespondencję w tej sprawie - numer zgłoszenia to 62951553.
Człowieku, ale czy ty rozumiesz, że nas - sprzedających, nie obchodzi, że sobie prowadzicie testy na produkcji? Wykupujemy usługę i ma ona działać tak jak to deklarujecie. Idź sobie wykup wizytę u fryzjera i niech ci ogoli połowę głowy. Też będziesz udawać, że należy się pełna płatność? Pewnie nie odpowiesz, bo tak jak w zgłoszeniu 62951553 - jak już trzeba rozmawiać o faktach, to pseudo eksperci Allegro zapadają się pod ziemię bez kontaktu. I nie bredź o małym procencie, bo to, że 90% to dla was "mały procent" świadczy wyłącznie o waszych kompetencjach.
Jesteście żenujący.
Ile jeszcze zamierzacie się bawić w produkcji kosztem dostarczania sprzedającym niedziałającej usługi już prawie od 3 tygodni i unikania wzięcia za to odpowiedzialności?
Za trudne pytanie? PROMOWANIE DALEJ NIE DZIAŁA - JUŻ OD 3 TYGODNI. CZY TAK ZOSTAJE I MAMY TEN SYF WYŁĄCZYĆ?
@DESTIN0 Wszystkie informacje na ten temat zostały już przedstawione przez poprzednich moderatorów.
Odpowiadaj na pytania. Skoro usługa nie działa, my za nią płacimy, to macie obowiązek nas poinformować kiedy i czy w ogóle będzie ponownie działać. Myślicie, że jesteśmy jeleniami i będziecie nas bezkarnie doić?
HALO, CZY KTOŚ TU PRACUJE?
rzeczywiście dziwne. Najlepsze jest to, że u mnie na komputerze wyświetla się normalnie, tzn. najpierw sponsorowane później promowane, niezależnie od parametrów sortowania, ale na telefonie już totalny chaos