@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
wszystkie inne paczki wchodzą, a paczka do żabki z błędem - tak samo jak było na początku roku. Znowu mnie coś ominęło?
@Health___Beauty potwierdź proszę, czy chodzi o paczkę nr AD02B30F62?
@la_nika Tak
@Health___Beauty zgłosiłam to, ale nie mam jeszcze informacji, co się dzieje.
Natomiast nic nie zmieniliśmy i powinnaś móc nadać tę przesyłkę w automacie, gdy tylko otrzymam informację, co się stało, dam znać.
@la_nika ok, czekam. Próbowałam później jeszcze raz i nadal ten sam komunikat. Inne paczki wchodziły bez problemu.
Dzień dobry. Też dzisiaj nie mogłem nadać w automacie, w punkcie poszło bez problemu.
@lewadro o widzisz, czyli jednak coś się dzieje.
Proszę o cierpliwość. Proponuję poczekać na odpowiedź Moniki.
@gdvorek Cierpliwość cierpliwością, a paczka nie nadana.Ciekawe czy kupujący wykaże się taką cierpliwością 😁
@gdvorek Pośrednio i owszem, tak jak każdego sprzedającego, któremu Allegro narzuciło dane formy wysyłki.
mam taki sam problem nie mogę nadać paczki orlen do żabki w automacie nr Allegro AD02BARPL0
@emkasell Dzwoniłam na infolinię Orlenu, bo przecież tu to będziemy tydzień czekać na informację. Automaty mają problem z łącznością jeśli chodzi o paczki do żabki i w niektórych rejonach nie można ich nadawać. Punkty mają swój system łączności i tam wszystko przechodzi. Moja paczka też w punkcie przeszła.
@Health___Beauty @emkasell @lewadro przychodzę z aktualizacją, ale nie mam jeszcze dla Was konkretnych informacji. Wyjaśniamy to z ORLEN paczką.
Widzę, że nadaliście zgłaszane przesyłki poza automatami, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że problem został rozwiązany, dam znać.
@la_nika Dzwoniłam na infolinię Orlenu i mi powiedzieli że w niektórych rejonach automaty mają problemy z łącznością jeśli chodzi o paczki do żabek i żeby nadawać je w punktach, bo punkty mają swoje systemy łączności.
@Health___Beauty tak, dziękuję za tę informację, przekazaliśmy również to do ORLEN i czekamy na ich odpowiedź, weryfikują te zdarzenia.
@Health___Beauty @emkasell @lewadro otrzymaliśmy odpowiedź od ORLEN.
Problem został rozwiązany. Zapewnili też, że pracują nad rozwiązaniem, które zapobiegnie takim problemom w przyszłości. Problemy z nadaniem paczek ORLEN z odbiorem w Żabce w automatach nie powinny już występować.