anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automaty orlen znów nie przyjmują paczek do żabek?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

wszystkie inne paczki wchodzą, a paczka do żabki z błędem - tak samo jak było na początku roku. Znowu mnie coś ominęło?

• A
oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty potwierdź proszę, czy chodzi o paczkę nr AD02B30F62?

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@la_nika  Tak

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty zgłosiłam to, ale nie mam jeszcze informacji, co się dzieje. 
Natomiast nic nie zmieniliśmy i powinnaś móc nadać tę przesyłkę w automacie, gdy tylko otrzymam informację, co się stało, dam znać. 

Monika
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@la_nika  ok, czekam. Próbowałam później jeszcze raz i nadal ten sam komunikat. Inne paczki wchodziły bez problemu. 

oznacz moderatorów
lewadro
#1 Nowicjusz

Dzień dobry. Też dzisiaj nie mogłem nadać w automacie, w punkcie poszło bez problemu. 

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@lewadro o widzisz, czyli jednak coś się dzieje.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@lewadro 

Proszę o cierpliwość. Proponuję poczekać na odpowiedź Moniki.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
ART_FOTO
#16 Inspirator

@gdvorek Cierpliwość cierpliwością, a paczka nie nadana.Ciekawe czy kupujący wykaże się taką cierpliwością 😁

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ART_FOTO 

Czy ta sprawa dotyczy również Ciebie?

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
ART_FOTO
#16 Inspirator

@gdvorek Pośrednio i owszem, tak jak każdego sprzedającego, któremu Allegro narzuciło dane formy wysyłki.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@ART_FOTO @gdvorek @@Zdaje się, że to jest publiczne forum i każdy może się wypowiedzieć, bez uzyskiwania specjalnej zgody. 

oznacz moderatorów
emkasell
#8 Zapaleniec

mam taki sam problem nie mogę nadać paczki orlen do żabki w automacie nr Allegro AD02BARPL0

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@emkasell  Dzwoniłam na infolinię Orlenu, bo przecież tu to będziemy tydzień czekać na informację.  Automaty mają problem z łącznością jeśli chodzi o paczki do żabki i w niektórych rejonach nie można ich nadawać. Punkty mają swój system łączności i tam wszystko przechodzi. Moja paczka też w punkcie przeszła.  

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty @emkasell @lewadro przychodzę z aktualizacją, ale nie mam jeszcze dla Was konkretnych informacji. Wyjaśniamy to z ORLEN paczką. 
Widzę, że nadaliście zgłaszane przesyłki poza automatami, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że problem został rozwiązany, dam znać. 

Monika
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@la_nika  Dzwoniłam na infolinię Orlenu i mi powiedzieli że w niektórych rejonach automaty mają problemy z łącznością jeśli chodzi o paczki do żabek i żeby nadawać je w punktach, bo punkty mają swoje systemy łączności. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty tak, dziękuję za tę informację, przekazaliśmy również to do ORLEN i czekamy na ich odpowiedź, weryfikują te zdarzenia. 

Monika
oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty @emkasell @lewadro otrzymaliśmy odpowiedź od ORLEN. 
Problem został rozwiązany. Zapewnili też, że pracują nad rozwiązaniem, które zapobiegnie takim problemom w przyszłości. Problemy z nadaniem paczek ORLEN z odbiorem w Żabce w automatach nie powinny już występować. 

Monika
oznacz moderatorów