Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu przez katalog nie da się normalnie, rzetelnie wystawić oferty. Człowiek robi wszystko, aby wszystkie opisy były maksymalnie rzetelne, ale po prostu się nie da. Proszę o interwencję w sprawie zgłoszenia nieprawidłowo opisanego produktu w katalogu. Kosz jest PLASTIKOWY, co potwierdzają informacje w parametrach, a nie METALOWY co zamieszczone zostało w nazwie produktu z katalogu. Zgłoszone, ale zgłoszenie odrzucone z jakichś tajemniczych powodów. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie da się rzetelnie to zrób mniej rzetelnie
@KRZAGA_Outlet może to jakiś plastikowy metal, albo metalowy plastik🤔
@KRZAGA_Outlet Podaj numer tej oferty. Sprawdzę to.
Okej, dzięki. Oferta nr 17982414245, w sumie pod tym katalogiem jest 6 ofert i każda w parametrach ma "plastik" a w nazwie katalogu z jakiegoś powodu występuje metalowy. Dodatkowo przesyłam link do sklepu internetowego z artykułami do domu gdzie również widnieje informacja o "tworzywie sztucznym" jako materiale wykonania:
@KRZAGA_Outlet Konsultuję Twoją sprawę. Jak otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@KRZAGA_Outlet chodzi o to, że ten na przykład jest grafitowy, ale nie jest zrobiony z grafitu, tylko z plastiku
natomiast ten metalowy jest to
Ja kupując kosz, gdzie jest napisane Metalowy kosz spodziewam się metalowego kosza a nie z plastiku. Dobrze wiemy że klienci nie czytają parametrów i bardzo szybko może być zwrot towaru z powodu "produkt niezgodny z opisem". Kolor grafitowy istnieje a kolor metalowy już nie, srebrny, to tak.
@KRZAGA_Outlet dodam, że jeszcze istnieje kolor stalowy😉 , a twórca produktu uznał, że stal to metal, więc nazwał go metalowy😁
@KRZAGA_Outlet Otrzymałam informację, że zmiana została zaakceptowana 😉