Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zapytać dlaczego nie można wystawić oferty w powyższej kategorii
problem 1:
dlaczego muszę dodawać zdjęcie?
problem 2:
dlaczego nie można dodać oferty z paramertem 'Materiał: Inny'?
@BikeOutlet_pl Chciałbyś stworzyć produkt bez zdjęcia?
Staramy się, aby parametry były uzupełnione konkretnymi wartościami. Proszę, wskaż wartość dla parametru "materiał", której brakuje. Skonsultuję możliwość jego dodania.
1. nie chcę tworzyć produktu, chcę stworzyć ofertę bez zdjęcia
2. brakuje pewnie kilku, ale nie w tym rzecz..
po co jest parametr "inny" skoro nie można go użyć???
@BikeOutlet_pl nie będzie możliwości stworzenia oferty bez dodania zdjęcia produktu. W tym artykule znajdziesz więcej infomracji na temat zasad stosowania miniatur.
Jeżeli podanie parametru "materiał" jest wymagane w kategorii, w której chcesz wystawić produkt - to nie będzie możliwości wystawienia oferty, bez podania materiału.
OK, już nie ważne to zdjęcie, bo wstawię puste i będzie.
Dlaczego nie moge wystawić oferty z parametrem "Materiał: Inny" skoro jest taka możliwość do wyboru???? Nie interesuje mnie jakie parametry będą dostępone w ofertach, bo i tak są nic nie warte, ale skoro jest "Inny" to taki chcę wybrać i z takim wystawić ofertę!
@BikeOutlet_pl system chce, abyś podał materiał. Parametr "inny" nie jest akceptowany i "materiał" jest wymagany w kategorii. Tak jak wspomniała Wiktoria:
Proszę, wskaż wartość dla parametru "materiał", której brakuje. Skonsultuję możliwość jego dodania. Będę mogła wtedy zweryfikować sprawę.
ehh.. wydaje się jakbym pisał z botami
naprawdę mam gdzieś jakie są dostępne parametry i tak każdy może je zmienić, zatem są nic nie warte. chodzi tylko i wyłącznie o możliwość. jest opcja, a użyć jej nie można..
koniec tematu!