anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bug w katalogu produktów

MAMY ROZWIĄZANIE!
XxperfumeriaxX
#10 Popularyzator#

Dobry wieczór,

Mam problem z jednym katalogiem produktów.

Mimo iż posiadam inny produkt oraz inny kod ean, katalog produktów próbuje połączyć go z kompletnie innym produktem. Co ciekawe, podczas wyszukiwania katalogu po kodzie ean nic nie wyskakuje, tylko w sytuacji, gdy próbuje zatwierdzić edycję zmian.

Poniżej screeny

Proszę moderatorów o pomoc :  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  
 podczas wyszukiwania nic nie wyskakujepodczas wyszukiwania nic nie wyskakujepodczas zatwierdzenia edycji już niestety wyskakuje (spójrzcie na kody ean - są różne!)podczas zatwierdzenia edycji już niestety wyskakuje (spójrzcie na kody ean - są różne!)

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@XxperfumeriaxX czy gdy klikasz "wróć do edycji" i próbujesz wystawić ofertę z tym przedmiotem pojawia się jakiś komunikat o błędzie? 
Produktu o tym EANie (5907097590016) nie mamy w katalogu, więc wystawiając ofertę powinieneś go stworzyć. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
XxperfumeriaxX
#10 Popularyzator#

Gdy "wracam do edycji" i wpisuje wspomniany wcześniej EAN (5907097590016) to znów próbuje mnie połączyć z tym produktem mimo, iż on ma inny numer EAN. Gdy chce wyszukać katalog po tym numerze EAN (5907097590016) to żaden mi nie wyskakuje. Dzieje się tak tylko podczas zatwierdzenia edycji owej aukcji. 

oznacz moderatorów
XxperfumeriaxX
#10 Popularyzator#

Już sobie poradziłem. Podczas edycji gdy wyskakuje mi błędny katalog, zgłosiłem w nim błąd i wpisałem obojętnie jaki EAN tak aby tylko system mi zaakceptował. Gdy przeszedł pozytywnie weryfikacje, już ten błąd nie występuje podczas wpisywania poprawnego EAN.

Dziękuje za odpowiedź,

Pozdrawiam

oznacz moderatorów