Miałem taką sytuację w zeszłym roku, że Pragmago twierdzi, iż podpisałem z nimi umowę na usługi finansowania prowizji Allegro, rzekomo miałem dostać sms-a z kodem do aktywacji tej usługi i umowy, nie dostałem tego sms-a i nie podpisałem umowy a mimo to umowa jak twierdzi Pragmago, umowa została zawarta, odkryłem to kiedy Pragmago zaczęło domagać się spłaty rat. Poprosiłem Allegro i Pragmago o udokumentowanie podpisania umowy, ale do dziś nie otrzymałem żadnych na to dowodów, jedynie potwierdzenia ustne od Pragmago. Czy ktoś z Was miał taki przypadek?
Jak opisuje Allegro, żeby podpisać umowę, trzeba przejść ścieżkę akceptowania swoich danych osobowych i nie da się zawrzeć umowy jednym kliknięciem, a tym bardziej nie da się podpisać umowy bez kodu, który przychodzi sms-em.
Cześć @PandP2, czy posiadasz numer sprawy w której kontaktowałeś się z nami i nie otrzymałeś odpowiedzi? Przekażę to do weryfikacji.
Nie mam numeru sprawy, ponieważ na list do Państwa w sprawie udostępnienia transkrypcji z podpisania umowy z Pragmago, nie dostaliśmy odpowiedzi. To na Państwa stronie została rzekomo zawarta umowa, Państwo udostępniliście Pragmago moje dane osobowe, a ja na to nie wyrażałem zgody jak równiez nie podpisałem tej umowy, zresztą jak mógłbym ją podpisać, skoro nie mam w historii wiadomości SMS-ów kodu do aktywacji i podpisania umowy.