anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak długo można czekać na jakąkolwiek odpowiedź ze strony allegro?

elhurtinstal
#7 Wielbiciel

Od tygodnia czekam na jakąkolwiek odpowiedź ze strony allegro w sprawie mojego zapytania o zablokowaną sprzedaż?

Mało tego sprzedaż została zablokowana przez pracownika Allegro z powodu jednej sprawy z allegro protect, w której pracownik uznał słuszność sprzedającego i zwrócił mu środki na nasz koszt i ok nie mam zamiaru się z tym wykłócać tylko w zakładce co zrobić by sprzedaż została odblokowana napisane jest, że musimy dosłać towar lub zwrócić pieniądze kupującemu, co tworzy absurd sam w sobie, bo przecież środki zostały zwrócone bezpośrednio przez same allegro. 

Od 25.08 napisałem kilka mailów i nawet na jeden w sobotę dostałem odpowiedź, żeby kontynuować temat w danym wątku i niedługo zespół ekspertów wróci z odpowiedzią. Od soboty minęło już kilka dni i jak odpowiedzi nie było tak nie ma.

Pomijam fakt, że dostanie się na czat allegro w celu przyspieszenia sprawy właściwie jest niemożliwe i bot albo daje podpowiedzi, albo forsuje do wysyłania kolejnych e-mailów. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@elhurtinstal Kwestię blokady konta możesz wyjaśnić wyłącznie w prywatnej korespondencji mailowej. Muszę poprosić Cię o cierpliwość. Twoje zgłoszenie zostanie rozpatrzone w kolejności. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Undernithitall
#7 Wielbiciel

Ok a co z kosztami jakie ponosi osoba która musi czekać na odpowiedź? No to są realne straty dla firm jak i osób prywatnych. Co wtedy?

oznacz moderatorów

Undernithitall
#7 Wielbiciel

Możesz złożyć reklamację na obsługę klienta i domagać się odszkodowania. Ja tak zrobiłem i czekam na odpowiedź i smart na rok 😊

oznacz moderatorów