Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Mam problem...
Do tej pory sprzedawałam przedmioty w kategorii WYSTRÓJ WNĘTRZ, jednak dziś wzbogaciłam swoją ofertę o stojaki na telefony komórkowe. Pierwszy produkt wystawiłam w kategorii Elektronika - Telefony i Akcesoria - Pozostałe i zrobiłam to bez problemu. Co prawda wyskoczył komunikat:
W tej kategorii wymagamy, aby część Twoich ofert była połączona z Katalogiem produktów Allegro.Wybierz produkt z Katalogu lub wypełnij wszystkie Podstawowe parametry w ofercie, aby stworzyć powiązanie. Tworząc tę ofertę utworzyłam też sygnaturę dla tego produktu aby móc połączyć z nim inne oferty z tej kategorii. Następnie próbowałam wystawić podobny przedmiot (poprzez wystaw podobny) jednak nie jest to możliwe. Allegro żąda powiązania z innym produktem. Wyszukiwałam ten pierwszy stojak za pomocą sygnatury (nie znaleziono produktu), za pomocą nazwy, jednak również nie znaleziono produktu. Proszę o radę jak wystawić pozostałe oferty w tej kategorii bez kodu EAN???
@INGEstyle Nie ma takiej możliwości, ponieważ w tej kategorii kody EAN są wymagane. Jeśli nie chcesz ich nadawać, możesz wystawić swoje oferty na Allegro Lokalnie, gdzie nie ma takiego obowiązku.