- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Jak zrezygnować z programu SUPER CENA z tego oznaczenia , te opłaty to jakaś masakra
Wchodziłam w Kampanie i programy jest tylko SUPER CENA PREMIUM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
-
Partner może w każdym momencie samodzielnie i bez ponoszenia dodatkowych opłat wyłączyć Specjalne oznaczenie w Ofertach oznaczonych jako “Okazja” z poziomu zakładki “Kampanie i programy” wybierając opcję “Zarządzaj udziałem”.
-
Partner może zrezygnować z udziału w Programie w każdym czasie za pomocą funkcjonalności dostępnej w panelu Moje Allegro - Sprzedaż - Obsługa ofert - Kampanie i programy. Spółka zastrzega, że opłaty za promocję Ofert naliczane będą do końca dnia w którym Partner zgłosił rezygnację tj. do godz. 23:59.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To wszystko wiem chodziło mi o oznaczenie SUPER CENA tego nie mogę wyłączyć i mam naliczane opłaty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Instinct41 czy próbowałaś w zakładce “Kampanie i programy” wybierając opcję “Zarządzaj udziałem”?
Moderatorka
Jak dostawa na czas - to Allegro!
Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak próbowałam ja to wszystko wiem i już to robiłam z z oznaczeniem Okazja i szybko zrezygnowałam na drugi dzień jak obroty przewyższyły koszty . Mowa tu o SUPER CENA mam oznaczenie na aukcjach i mam pobierane opłaty a tego już nie chcę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@actp-sklep @Instinct41 poproszę o zrzuty z Waszej zakładki Kampanie i programy, w sekcji Zarządzaj udziałem.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@actp-sklep dziękuję, czy możesz przesłać mi jeszcze zrzut z zaznaczoną opcją "Supercena premium"?
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@actp-sklep dziękuję, podaj mi proszę jeszcze, którą ofertę chcesz wycofać z tego programu?
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To nie ja chciałam wycofać oferty tylko Instinct41 . Ja mam to oznaczenie przy ofercie numer: 14154217887. Nie widzę, by pobierano mi z tego tytułu jakiekolwiek opłaty więc proszę niczego nie wyłączać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@actp-sklep rozumiem, ale z Twojej poprzedniej wypowiedzi zrozumiałam, że również masz problem z wyłączeniem tej kampanii w ofercie. Autorka wątku swojej zakładki jeszcze nam nie pokazała, więc na razie nie jesteśmy w stanie więcej pomóc.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
W takim razie wyraziłam się nieprecyzyjnie. Chciałam jedynie zaznaczyć, że jest takie oznaczenie, a z poziomu panelu sprzedawcy nie można z tym nic zrobić. Czy jest to oznaczenie, które allegro nadaje "odgórnie" porównując cenę z innymi ofertami i czy są z tego tytułu jakieś opłaty? Ja przed chwilą sprzedałam produkt z takiej aukcji i naliczono tylko normalną prowizję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam ,przepraszam za zamieszanie tak zgadza się za opcję SUPER CENA nic allegro nie pobiera to była opcja SUPER CENA PREMIUM już ją wyłączyłam . Dziękuję i pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jakie opłaty ponosisz z tego tytułu?
U mnie pojawiło się oznaczenie SUPER CENA, chociaż nigdzie go nie włączyłam, ale nie mam zwiększonych opłat, jeśli ofert nie jest wyróżniona. A administratorzy mogą się trochę dokształcić - w "Kampanie i Programy" nie ma zakładki "SUPER CENA", nie ma jej także przy ofercie, gdy klikamy na trzy kropki z boku 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam ,tak masz rację za SUPER CENA nic nie pobiera pobrali mi za SUPER CENA PREMIUM, przepraszam za zamieszanie ,tak się już człowiek nakręcił tymi opłatami że na oczy padło 😅
Za opcję Okazja pobrali mi 4800 wyprowadziło mnie to z równowagi ale dziękuję za wymianę poglądów ,razem zawsze raźniej . Pozdrawiam