anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący żąda zwrotu pieniędzy, ale przesyłka jeszcze nie wraca do mnie.

ComfortArt
#9 Pomysłodawca

Mam takie wyzwanie z kupującym.
Kupił przedmiot wczoraj, dzisiaj była próba doręczenia do punktu odbioru, ale z jakiś przyczyn nie zostało doręczone. Kupujący od razu, jeszcze przed oznaczeniem, jako powrót do magazynu (pewnie będzie druga próba doręczenia) założył dyskusję i wydaje się bardzo pobudzony. Żąda natychmiastowego zwrotu pieniędzy, czego nie mogę uczynić, bo przesyłka nie wraca na chwilę obecną do mnie. Proszę o zaglądnięcie w problem i pomoc w rozwiązaniu, co się dzieje.
Przesyłka: AD02CVS6QLWC5JL8J
Staram się grzecznie i rzeczowo, ale prosze o pomoc, co zrobić i o interwencję.
Bez nazwy-2.jpg

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ComfortArt jeżeli odstąpił od umowy zakupu to napisz, że wszyrzymujesz się ze zwrotem do momentu dotarcia przedmiotu do ciebie.

Do allegro napisz aby złożyli dyspozycję zwrotu do nadawcy.

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#13 Ambasador

@ComfortArt jeżeli nie odstąpił. Napisz, że paczka jest cały czas w trybie doręczenia, więc nie możesz zwrócić pieniędzy. Jeżeli już jej nie chce, to niech wykona kroki formalne i kliknie zwrot, wtedy przez tak jak napisał @Client:44052296 

Niestety, mam obawy, że co nie zrobisz i co napiszesz, oberwiesz negatywem, od takiego frustrata 😔

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ComfortArt Poprosiłam odpowiedni zespół o wypowiedź w dyskusji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów