Mam takie wyzwanie z kupującym.
Kupił przedmiot wczoraj, dzisiaj była próba doręczenia do punktu odbioru, ale z jakiś przyczyn nie zostało doręczone. Kupujący od razu, jeszcze przed oznaczeniem, jako powrót do magazynu (pewnie będzie druga próba doręczenia) założył dyskusję i wydaje się bardzo pobudzony. Żąda natychmiastowego zwrotu pieniędzy, czego nie mogę uczynić, bo przesyłka nie wraca na chwilę obecną do mnie. Proszę o zaglądnięcie w problem i pomoc w rozwiązaniu, co się dzieje.
Przesyłka: AD02CVS6QLWC5JL8J
Staram się grzecznie i rzeczowo, ale prosze o pomoc, co zrobić i o interwencję.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@ComfortArt jeżeli odstąpił od umowy zakupu to napisz, że wszyrzymujesz się ze zwrotem do momentu dotarcia przedmiotu do ciebie.
Do allegro napisz aby złożyli dyspozycję zwrotu do nadawcy.
@ComfortArt jeżeli nie odstąpił. Napisz, że paczka jest cały czas w trybie doręczenia, więc nie możesz zwrócić pieniędzy. Jeżeli już jej nie chce, to niech wykona kroki formalne i kliknie zwrot, wtedy przez tak jak napisał @Client:44052296
Niestety, mam obawy, że co nie zrobisz i co napiszesz, oberwiesz negatywem, od takiego frustrata 😔
@ComfortArt Poprosiłam odpowiedni zespół o wypowiedź w dyskusji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.