@rafal2944 Przykro mi, ale w tej sytuacji komentarz nie zostanie usunięty. Otrzymałeś szczegółowe wytłumaczenie tej sytuacji w wiadomości mailowej. Rozumiem, że sytuacja może być frustrująca, ale jako Allegro nie jesteśmy w stanie rozstrzygnąć tej sytuacji. Klient pozostawił subiektywną opinię, w którą nie możemy ingerować.
Rozumiem, że jest to temat trudny, dlatego możesz np. podzielić się swoimi odczuciami i opiniami w tym wątku. (https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/kiedy-ocena-zostaje-a-kiedy-mo%C5%BCemy-j%...)
A jak brzmiało moje pytanie tutaj z prośbą o KONKRETNĄ ODPOWIEDZ ?
To może przypomnę pytanie i treść oceny produktU:
Trzecia kwestia-opinia produktu "Według sugesti w opisie wzięłam buty o rozmiar większe niż dziecko ma stopę i jednak w przypadku tych butów trzeba brać dwa rozmiary większe dodatkowo buty przyszły związane sznurkiem i bez pudełka. Dla mnie to kpina."
To nie jest opinia,to rada/polecenie-"trzeba brać dwa rozmiary większe".Jest to celowe i poważne wprowadzanie w błąd, Więc prosze o KONKRETNĄ ODPOWIEDZ jak mamy to sprostować bo klienci sugerując się tym celowym kłamstwem lkupują buty o 2 rozmiary za duże.
@rafal2944 Nie mam konkretnej odpowiedzi na Twoje pytanie- przykro mi.
Jak już wspomniałam, rozumiem frustrację wynikającą z braku możliwości usunięcia wpisu, dlatego stale przyglądamy się działaniu tych mechanizmów i zbieramy takie uwagi do dalszych analiz.
Podsyłam również artykuł, który jasno określa zasady komentarzy na naszej platformie.