anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatyw i opinia produktu rażąco wprowadzająca klientów w błąd.

rafal2944
#10 Popularyzator
Zakup butów sportowych dziecięcych.Deklaracja wysyłki w aukcji 2 dni,wysłane w dniu zakupu po południu. Klientka dostała oczywiscie od serwisu info o opóznieniu. W efekcie awantura,telefony,nasze wyjaśnienia nie przyjęte.
Po otrzymaniu przesyłki negatyw i absurdalna opinia produktu.
Serwis nie widzi problemu.

Oprócz "opóznienia" klientka zbulwersowana brakiem pudełka-nasz asortymet takowych nie ma/polityka proekologiczna producenta, i w odpowiedniej zakładce jest informacja dla klientów. W opisie nie wolno nam dodać info o sposobie pakowania. Więc znów nie nasza wina....
Serwis nie widzi problemu.

Trzecia kwestia-opinia produktu "Według sugesti w opisie wzięłam buty o rozmiar większe niż dziecko ma stopę i jednak w przypadku tych butów trzeba brać dwa rozmiary większe dodatkowo buty przyszły związane sznurkiem i bez pudełka. Dla mnie to kpina."

Sznurek fabryczny/eko...Reszta w całości wymyślona. Największy problem to absurdalne i rażące wprowadzanie klientów w błąd. Posypały się już zwroty i anulacje. My nie radzimy kupowania rozmiaru więcej, a co dopiero dwóch.
Serwis nie widzi problemu,opinia jest spoko.

Jak mamy sprostować te bzdury?????Proszę o KONKRETNĄ odpowiedz.

Aaa,mimo wszystkiego powyższego klientka butów zwrócić nie chce.Znaczy pasują w całej rozciągłości....

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rafal2944 Przykro mi, ale w tej sytuacji komentarz nie zostanie usunięty. Otrzymałeś szczegółowe wytłumaczenie tej sytuacji w wiadomości mailowej. Rozumiem, że sytuacja może być frustrująca, ale jako Allegro nie jesteśmy w stanie rozstrzygnąć tej sytuacji. Klient pozostawił subiektywną opinię, w którą nie możemy ingerować. 

Rozumiem, że jest to temat trudny, dlatego możesz np. podzielić się swoimi odczuciami i opiniami w tym wątku. (https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/kiedy-ocena-zostaje-a-kiedy-mo%C5%BCemy-j%...

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

rafal2944
#10 Popularyzator

A jak brzmiało moje pytanie tutaj z prośbą o KONKRETNĄ ODPOWIEDZ ?

To może przypomnę pytanie i treść oceny produktU:

Trzecia kwestia-opinia produktu "Według sugesti w opisie wzięłam buty o rozmiar większe niż dziecko ma stopę i jednak w przypadku tych butów trzeba brać dwa rozmiary większe dodatkowo buty przyszły związane sznurkiem i bez pudełka. Dla mnie to kpina."

To nie jest opinia,to rada/polecenie-"trzeba brać dwa rozmiary większe".Jest to celowe i poważne wprowadzanie w błąd, Więc prosze o KONKRETNĄ ODPOWIEDZ  jak mamy to sprostować bo klienci sugerując się tym celowym kłamstwem lkupują buty o 2 rozmiary za duże.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rafal2944 Nie mam konkretnej odpowiedzi na Twoje pytanie- przykro mi. 

Jak już wspomniałam, rozumiem frustrację wynikającą z braku możliwości usunięcia wpisu, dlatego stale przyglądamy się działaniu tych mechanizmów i zbieramy takie uwagi do dalszych analiz.

Podsyłam również artykuł, który jasno określa zasady komentarzy na naszej platformie. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów