anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie otworzył się automat paczkowy DHL

joasia2112
#1 Nowicjusz

Witam

W dniu 6 listopada podczas próby odbioru przesyłki AD0189LA90 , skrytka automatowa DHL nie zadziałała i nie udało mi się odebrać przesyłki, jednak w historii przesyłki widnieje ona jako odebrana . Zgłosiłam to sprzedającemu , który zobowiązał się pomóc w tej sprawie, ale zalecił też bym zgłosiła to również na Allegro czacie. 

Bardzo proszę o pomoc .

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Trzeba było zwyczajnie zadzwonić pod numer z automatu, mogli otworzyć zdalnie. Przy odbieraniu mogłaś też zgłosić uwagi na automacie, zawsze o to pyta... Chyba nawet jak mnie pamieć nie myli to jest opcja ponownego otwarcia. A tak to teraz licho wie gdzie jest paczka, powinna pewnie wrócic do sprzedawcy ale to Delivery nie inpost... A sprzedawca nie wiele może. Jak wróci to sie wyjaśni, jak nie to nie... Może moderatorki coś wskurają najprędzej...

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@joasia2112 zgłosiłam prośbę o interwencję w sprawie Twojej przesyłki, wrócimy z informacją w wiadomości mailowej. Natomiast paczka była "odebrana" 6 dni temu, przez ten czas skrytka była oznaczona jako pusta. W takich sytuacjach problem z otwarciem skrytki należy zgłosić jak najszybciej przez infolinię techniczną. Doradcy mają możliwość zdalnego otwarcia skrytki lub jej zablokowania. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

joasia2112
#1 Nowicjusz

Witam

Przed chwilą z pomocą Pani z infolinii pomogła otworzyć skrytkę. Bardzo dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów