anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie znaleźliśmy tego produktu w Katalogu Allegro

winnyrumcajs2
#10 Popularyzator#

Dzień dobry. Przy wystawianiu nowej oferty nie działa wyszukiwanie produktów z Katalogu Allegro ani po ISBN, ani po nazwie. Podobnie nie działa wyszukiwanie po ISBN w pasku na głównej stronie Allegro. Sprawdzone na różnych przeglądarkach - tak samo nie wyszukuje (Opera, Firefox). Przy opcji wystaw podobną ofertę usunięcie produktu i ręczne wpisanie wszystkich parametrów kończy się odnalezieniem i połączeniem z katalogiem przy wystawianiu, ale nie na tym to polega, aby każdą ofertę tworzyć od nowa. Gdzieś pomiędzy wierszami zauważyłam też, że kategoria podręczniki szkoła średnia jakby nie istnieje (111777). Problem rano jeszcze nie istniał. Przesyłam zdjęcia i proszę o pomoc. Pozdrawiam

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_

szukanie po ISBNszukanie po ISBNwystawianie po nazwie produktu z kataloguwystawianie po nazwie produktu z katalogubrak wyników wyszukiwania po ISBNbrak wyników wyszukiwania po ISBN

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

winnyrumcajs2
#10 Popularyzator#

brak kategorii Podręcznikibrak kategorii Podręczniki

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@winnyrumcajs2 Zweryfikowałam Twoje zgłoszenie, używając innego numeru ISBN i problem się nie powtórzył. 

Sprawdziłam, że nie mamy w katalogu produktu o numerze widocznym na Twoich zrzutach. Sprawdź proszę czy jest to poprawny kod.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

winnyrumcajs2
#10 Popularyzator#

PS problem dotyczy nie tylko tego konkretnego wyżej wymienionego ISBN, ale innych ISBN wszystkich podręczników z kategorii Podręczniki do szkół średnich które próbuję wystawić

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@winnyrumcajs2 Udało mi się ustalić, że produkt jest w naszym katalogu, ale bez podanego ISBN-u. Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie w tym wątku.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@winnyrumcajs2 Dla tego konkretnego produktu problem nie powinien już występować.

Potwierdzam jednocześnie, że pojawił się błąd techniczny o większym zasięgu podczas wprowadzania zmian w całej kategorii Podręczniki, dlatego przy niektórych pozycjach problem może jeszcze występować. Pracujemy nad jego pełnym usunięciem.

Przepraszamy za utrudnienie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

piomar123
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem z nrem ISBN 9781906042448 w kategorii Mapy, przewodniki, książki podróżnicze (79420): https://allegro.pl/oferta/the-xenophobe-s-guide-to-the-poles-ewa-lipniacka-15128139876

image_2024-02-04_171654452.png

Ogólnie wygląda na to, że produkty w tej kategorii nie mają widocznego ISBN w ofercie, np. https://allegro.pl/oferta/przewodnik-ksenofoba-polacy-ewa-lipniacka-11287836479 - może to jest jakaś wskazówka?

Łączenie z katalogiem w momencie publikowania oferty jest o tyle niewygodne, że powodouje nadpisanie niektórych parametrów z katalogu (które mogą się różnić ze stanem faktycznym) i trzeba ponownie edytować ofertę.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@piomar123 sprawdziliśmy ten kod i działa poprawnie, więc spróbuj proszę wyczyścić ciastka oraz pamięć podręczną, a także sprawdź, czy kod nie działa przy wystawianiu na innej przeglądarce. Jeśli to nie pomoże, prześlij mi proszę zrzut całego swojego ekranu z okna przeglądarki wraz z widoczną datą i godziną. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

piomar123
#7 Wielbiciel#

@_HolaOla_ teraz działa poprawnie 🙂

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@piomar123 świetnie, w takim razie problem rozwiązany. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów