anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowość w zakładce Mój asortyment: skorzystajcie ze wskazówek i zwiększajcie swoją sprzedaż!

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Chcemy pomóc Wam zwiększać sprzedaż i sprawniej zarządzać ofertami, dlatego wprowadziliśmy nową funkcjonalność. W zakładce Mój asortyment wyświetlamy teraz bezpośrednie podpowiedzi, co dokładnie warto poprawić w danych ofertach, aby stały się atrakcyjniejsze dla kupujących.

Wszystkie wskazówki bazują na aktualnych danych rynkowych oraz naszych algorytmach.

Jak łatwo odnajdziecie oferty ze wskazówkami?

1. Przejdźcie do zakładki Mój asortyment.
  2. Włączcie filtr Oferty ze wskazówkami: zobaczycie listę ofert, dla których przygotowaliśmy podpowiedzi (jeśli w danej chwili nie macie ofert, do których możemy dodać wskazówki, opcja ta nie wyświetli się).
  3. Kliknijcie Pokaż wskazówki przy wybranej ofercie, aby zobaczyć szczegóły.
  4. Możecie również wybrać opcję Pokaż wszystkie oferty z taką wskazówką lub skorzystać z nowego filtra Wskazówki, aby przefiltrować swój asortyment pod kątem konkretnego typu podpowiedzi.

Kolejne rodzaje wskazówek będziemy dodawać sukcesywnie.

Co dzięki temu zyskujecie?

• Oszczędność czasu: Nie musicie ręcznie analizować całego katalogu swoich ofert, bo system sam wskaże te, które mają największy potencjał do poprawy.
  • Precyzyjne dane: Dostajecie konkretne informacje, jakie elementy warto zoptymalizować, by przyciągnąć więcej klientów.

Mój asortyment.png

Swoją opinią na temat nowej funkcji możecie podzielić się bezpośrednio w zakładce, wystarczy, że klikniecie w opcję oceny dostępną przy wyświetlanych wskazówkach. Jeśli macie pytania dotyczące tego rozwiązania, śmiało zadawajcie je w komentarzach poniżej.

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0