Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Teraz zauważyłem, że nie została nam oddania prowizja ze sprzedaży z dnia 2 maja (numer zamówienia: a412380-2732-11f0-9baa-1b8d99552bc2)
Klient nawet nie otworzył kartonu (do czego przyznał się w dyskusji), po samym kartonie stwierdził że wysłaliśmy mu co innego (?) i przy paczkomacie nadał zwrot, powód zwrotu to oczywiście "towar inny niż zamówiony".
Wytłumaczyliśmy mu, że towar wysłaliśmy poprawnie, wykręcał się że skoro tak, to czemu wysyłamy towar w nieoryginalnym kartonie (ciężko wysłać coś w "oryginalnym opakowaniu", co przychodzi w kartonie zbiorczym po 50 sztuk, a klient zamówił 4 sztuki. Taki "zbiorczy karton", a raczej tekturka, i tak musiałaby zostać zapakowana w inny "nieoryginalny" karton). Sprzedaż dotyczyła 4 opakowań fotorożków.
Nieważne, pieniądze zostały mu zwrócone, jednak my nie otrzymaliśmy zwrotu prowizji, o co bardzo proszę.
Powód odrzucenia prowizji to:
Nie bardzo widzę sens procederu, wedle którego widzimisię klienta decyduje o tym, czy zostanie nam zwrócona prowizja, czy nie, dlatego proszę o oddanie należnych nam pieniędzy (tak, za smarta też).
Dzięki!
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@foto-hurtownia konsultuję to, proszę o chwilę cierpliwości - wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@gdvorek I jak?
@foto-hurtownia otrzymałem informację, że nie ma zamówienia o takim numerze. Proszę podaj prawidłowy numer zamówienia.
Faktycznie, urwało jeden znak, przepraszam. Poprawny numer to: ca412380-2732-11f0-9baa-1b8d99552bc2
To standardowe działanie. Chyba każdy zwrot prowizji po dyskusji jest odrzucany. Raz odrzucili mi, bo klient w dyskusji zrezygnował z niepłaconego przez 2 tygodnie przedmiotu z LICYTACJI.
Czyli nie zapłacił, nie chciał, a prowizję i tak zabrali!!!
Możesz się odwoływać, wtedy powinno to przejść. Jednak nie zmienia to faktu, że jest to zwyczajne działanie na szkodę sprzedających.