Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy mogę prosić o pomoc w utworzeniu katalogu produktów? Sprzedajemy wkłady żelowe w kompletach, komplet 10 sztuk wyświetla się jako komplet 64 sztuk, zgłaszam zmianę i jest okej, ale jednocześnie przy komplecie 64 sztuk zamienia mi na 10 sztuk...
Chciałabym otrzymać katalog produktu WKŁAD ŻELOWY X10 EAN 5904917935859 oraz WKŁAD ŻELOWY X64 EAN 5904917935873 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@nietylkoagd_pl Cześć. To nie jest błąd. Na jednym kodzie EAN może być produkt albo w pakiecie 64 sztuk, albo w pakiecie 10 sztuk. Jeśli oferujesz w ofertach oba pakiety, to musisz mieć dwa kody EAN.
Ale chodzi mi o to aby rozdzielić te dwa produkty, utworzyć dwa katalogi.
Podałam dwa kody EAN, chcę dwa różne katalogi, chodzi o to, że próbując wystawić jeden z nich przypisuje mi EAN i katalog tego drugiego.
@nietylkoagd_pl A czy w formularzu wystawiania podajesz kod EAN 5904917935873? Prześlij mi zrzut ekranu, jaki dokładnie błąd się pojawia, kiedy próbujesz utworzyć kod EAN dla produktu. Jeśli się nie uda, to zgłoszę tę sytuację i ręcznie utworzymy produkt na EANie 5904917935873 z 64 sztukami
Podaję taki kod ponieważ chcę wystawić 64 sztuki, taki kod EAN należy do tego produktu, a Allegro chce mi połączyć ofertę z katalogiem z 10 sztukami...
@nietylkoagd_pl Rozumiem, że kiedy klikasz w "nie łącz z katalogiem" nie powstaje nowy produkt po wystawieniu oferty, tylko okno widoczne na zrzucie wraca?
Ostatnim razem się nie udało, ale spróbowałam raz jeszcze wpisując to samo w Kod producenta i Model i się udało... Dziękuję za pomoc 🙂
@nietylkoagd_pl To dobre wieści, dzięki za informację!
@ko_alka problem jest taki że i tak system będzie próbował połączyć to w jedno, na podstawie identycznych zdjęć czy parametrów 😞 mam podobny problem i olałem ten produkt 😞
WKŁAD ŻELOWY X10 EAN 5904917935859
WKŁAD ŻELOWY X64 EAN 5904917935873
Liczę na to, że się uda to ogarnąć, dzisiaj klient zakupił 10szt myśląc, że to 64 sztuki, dobrze, że się odezwał to jeszcze udało się anulować zamówienie zanim paczkę odebrał kurier...
Niestety mamy podobny problem z oliwami truflowymi. Dwa kody Ean. Jedna oliwa jest z truflą białą a druga z czarną. Dla allegro to ten sam produkt. Interwencje "ekspertów" z allegro niestety nie przyniosły żadnego skutku.
A czy produkty różnią się od siebie zdjęciami, kodem produktu oraz modelem?
Tak i to jest najlepsze. W końcu pokombinowaliśmy coś bodajże z nazwą handlową i poszło.