Przez pomyłkę zmieniłem cenę w 374 ofertach na 150zl zamiast w jednej ofercie. Jak to cofnąć ? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @LOREKO_24! Przykro mi, ale nie będzie możliwości cofnięcia wprowadzonej zmiany. 😔 W tej sytuacji możesz jedynie powtórzyć zmianę ceny dla ofert.
Poważnie ? W 374 miałem różne ceny od 15zl do 200zl. Nawet nie mogę sprawdzić starych cen. Wszystko muszę przeliczać. Chciałem przywrócić stare ceny @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LOREKO_24 rozumiem, że zmiana ceny w wielu ofertach była przez pomyłkę, jednak nie mamy takiej funkcji, aby cofnąć wprowadzone zmiany. Przykro mi, ale jedyna opcja to zmienić ręcznie ceny w każdej z ofert.
Gdzie mogę sprawdzić jakie to były oferty i jakie miały ceny ?
@LOREKO_24 nie ma dostępnego podglądu oferty sprzed wprowadzenia zmiany. W zakładce Mój asortyment, wyświetlamy jedynie powiadomienie o dacie i godzinie wprowadzonej zmiany. 😔
Czy pobrałeś kiedyś bazę ofert do pliku?
Niestety nie. Teraz siedzę i zmieniam ręcznie ceny.