Cześć!
Jeśli prowadzicie kilka kont na Allegro - na przykład osobne dla różnych kategorii produktów, marek albo outletu - ich obsługa może być uciążliwa. Częste wylogowywanie się, przełączanie przeglądarek czy każdorazowe logowanie kodem SMS potrafi spowolnić pracę.
Dlatego udostępniamy "Konta powiązane", które pozwalają wygodniej zarządzać wieloma kontami z jednego miejsca. Ostatnio odświeżyliśmy to rozwiązanie i uprościliśmy przełączanie się między kontami.
Co umożliwiają "Konta powiązane"?
Dzięki tej funkcji możecie:
Gdzie znajdziecie "Konta powiązane"?
Opcja jest dostępna w ustawieniach konta w Sales Center.
Miłego dnia! 🌷
Pal licho konta powiązane. Kiedy zwyczajne maile z linkiem do sales będą prowadzić do Sales. Mam na jednej przeglądarce zalogowane Sales na firmowym i prywatne na Allegro. Za każdym razem jak chcę kliknąć Waszego linka z poczty to zamiast do Sales ląduję na koncie prywatnym. Już kiedyś poruszałam ten temat, mieliście pogadać i co???
A wiem, że to możliwe. Bo jak wysyłacie tego maila, w którym chcecie potwierdzenia wysokości z opłat na koncie w danym dniu to tego jednego maila bez problemu link przenosi do SALES. Więc czemu nie resztę? Ile się można przelogowywać bez sensu?
Dokładnie tak. To jest straszna tandeta i prowizorka. Ciągle trafia się na stronę "A co Ty tu robisz?". Często potrzeba aż czterech przelogowań, bo część funkcji obsługuje Sales Center a część normalne Allegro. Żenada.
Konta powiązane nie działają prawidłowo. Także wymagają ciągłych przelogowań, a zgłaszane błędy nie są naprawiane.