Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Za każdym razem gdy tworzę nowy produkt wyskakuje taki błąd po kliknięciu "wystaw przedmiot". Gdy klikam drugi raz "wystaw przedmiot" to wtedy system przepuszcza ofertę i tworzy produkt. Jest tak od jakichś dwóch tygodni. Błąd nie jest jakiś mega irytujący, bo wystarczy kliknąć drugi raz i wszystko działa, ale chyba tak nie powinno być
@kovek Proszę, sprawdź, czy problem występuje również w innej przeglądarce. Jeśli dodaj zrzuty całego ekranu z wypełnionego formularza wystawiania (nic nie przycinaj). Komunikat o błędzie również powinien być widoczny.
ten problem występuje od kilku dni we wszystkich przeglądarkach . Kilka osób wysyłało już w innych wątkach print screeny i nic się nie zmieniło. Występuje problem taki jak opisuje @kovek , ale poza tym część ofert mimo że wszystko jest w porządku i wszystko uzupełnione łącznie z danymi producenta nie wystawia się (szkic z błędem) kiedy edytuję taka ofertę zauważam, że dane producenta zostają zmienione na sugerowane (nasz dystrybutor jest w Hiszpanii nie Szwajcarii) po zmianie oferta ta wystawia się bez problemu. Ale ten błąd nie występuje tylko z tą firmą mamy też go z firmą np Calvin Klein (wystawiana rozmiarowa 6 rozmiarów i z tego np 2 aukcje wyskakują jako szkic z błędem mimo, że wszystkie są wystawiane jako wystaw podobne (błąd jest zawsze taki sam )
Cześć @maba_butik1, przekazałem sprawę do odpowiedniego zespołu.
Gdy tylko otrzymam więcej informacji, wrócę do tego wątku.
Wracam @maba_butik1, spróbuj teraz ponowić próbę. Jeśli się ona nie uda, prześlij proszę zrzut ekranu z edycji oferty, gdzie widoczna jest sekcja informacji o bezpieczeństwie.
Odświeżaj i wystawiaj do skutku. Dzisiaj jakby lepiej max 3x tak zrobiłam w ofercie i powystawiało. Jak próbowałam przedwczoraj to nic nie działało w tych samych szkicach... Co najlepsze do katalogu badziew nie podpina ale parametry w ofercie jak np rok wydania to edytuje na złe... Idzie sie pochlastać z wystawianiem tu!!!
Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą.
Allegro nie dzwoni jak była zamówiona rozmowa
Nie mam zamiaru dawać scrennów bo wiele takich samych jest na stronie
Cześć @Domowezapachy1, pilnie poprosiłem o skontaktowanie się z Tobą w ramach zamówionej rozmowy.
Dalej jest to samo nie chce połączać... Po prostu robi to się śmieszne,a ja tracę klientów i pieniądze.
Nie chce tego łączyc
@Domowezapachy1 tak jak napisał Mateusz, nasz pracownik skontaktuje się z Tobą telefonicznie w tej sprawie.
Kiedy?
Stoje z robotą,olewać bardzo poważnych ludzi i robicie sobie żarty ,przykre to jest
@Domowezapachy1 widzę, że nasz pracownik już się z Tobą skontaktował i czekamy na informacje od zespołu technicznego, który rozwiąże problem.
Tak bo ciągle mnie łączy z produktem
Czy udało się rozwiązać problem? Czekam wciąż na informacje.
@Domowezapachy1 gdy tylko Doradczyni otrzyma informację od działu technicznego, otrzymasz od nas wiadomość e-mail. Przykro mi, ale z powodu dzisiejszego święta, najprawdopodobniej będzie to dopiero jutro.
@Domowezapachy1 zmieniliśmy reguły identyfikacji, więc problem nie powinien się powtórzyć. Natomiast te produkty powinny mieć też inne nazwy oraz kody producenta.
Witam,dziękuje poszło ,to zapytaj tak to jakie kody producenta mogę dać pod podgrzewacze?
I nowe nazwy? Jak zmieniają się tylko ilości? Bo nie rozumiem po prostu Pani Moniko 🙂
I dziekuje ma Pani u mnie -15 % 😄 za pomoc 😄
@Domowezapachy1 super, cieszę się, że przeszło 🙂
W nazwie można dodać zapach, a jako producent możecie nadać unikalny kod dla każdego produktu. Kod producenta to unikalny numer generowany przez producenta dla produktów. Jest to ciąg liter, cyfr i znaków o różnej długości.